Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

03 октомври 2022 | 08:37
8687
2
снимки: Unsplash
2

Ето че отново дойде време за любимата ни романтична прогноза. Научете още сега какво ще ви се случи в любовта през следващите 7 дни:

Овен

Скъпи Овни, предстоят ви неповторими романтични мигове, а любимият ви човек ще ви покаже колко много държи на вас. Необвързаните представители на зодията ще имат разтърсваща среща и е много вероятно тя да бъде с голямата им любов. 

Телец

Скъпи Телци, ще настъпят големи промени в любовния ви живот. Обвързаните от вас ще трябва да вземат много важно решение за отношенията с половинката си. Тези, които все още търсят любовта, ще имат шанса да открият, защото им предстои изненадващо събитие. 

жена, мъж

Близнаци

Скъпи Близнаци, тази седмица е добре да прекарате повече време с партньора си, защото звездите вещаят магични моменти за вас. Необвързаните представители на зодията ще бъдат във вихъра на флиртовете - внимавайте, защото някой е твърдо решен да ви спечели завинаги. 

Рак

Скъпи Раци, не се предавайте, защото тази седмица някои от вас ще започнат нова връзка, за която обаче ще бъде нужно търпение. Обвързаните от вас ще трябва да поговорят с любимия човек за плановете си за бъдещето - сега е перфектният момент, според звездите.

 

Лъв

Скъпи Лъвове, много от вас ще имат нужда от голяма промяна в любовта - бъдете разумни и помислете какво би ви направило щастливи в романтичния живот. Някои ще скочат в нова връзка, а други може би ще започнат любовна афера.


Дева

Скъпи Деви, в момента жадувате да срещнете човек, който да ви направи щастливи, но първо помислете какъв трябва да бъде той. Обвързаните представители на зодията имат идеалната възможност да обсъдят всичко, което ги тревожи, с половинката си. 

Везни

Скъпи Везни, сега е вашето време, а периодът е отличен за любовния ви живот. Силата на зодиакалния ви знак ще подпомогне връзката ви, а тези, които все още не са срещнали половинката си, ще имат главозамайващо запознанство, което ще се появи в най-неочаквания момент. 

Скорпион

Скъпи Скорпиони, през следващите дни ще бъдете много по-емоционални и особено чувствителни към вашия партньор. Предстоят ви красиви мигове заедно, както и разговори по важни теми за връзката ви. Необвързаните представители на зодията ще срещнат човек, който ще ги накара да повярват отново в истинската любов. 

Стрелец

Скъпи Стрелци, тази седмица ще плувате в море от страст, време е да очаровате половинката си, а защо не и да подготвите романтична изненада. Необвързаните от вас ще се насладят максимално на свободата си. 

Козирог 

Скъпи Козирози, не забравяйте кои са приоритетите ви по отношение на любовта и не ги пренебрегвайте заради никого. Необвързаните представители на зодията ще срещнат стара любов, на която е добре да дадат втори шанс. 

мъж, жена

Водолей

Скъпи Водолеи, в последно време научавате важни уроци в любовта и през следващата седмица този период ще приключи. Не прибързвайте по отношение на любимия си човек, а по-скоро оставете сърцето да ви води. Необвързаните от вас ще получат неочаквана покана за среща. 

Риби

Скъпи Риби, ще имате шанса да споделите най-дълбоките си чувства и мисли с партньора си. Ще изживеете прекрасна промяна в отношенията, която ще даде нов тласък на връзката ви. Тези от вас, които все още търсят любовта, ще имат шанс за начало на отношения, но в никакъв случай на бързайте, а оставете всичко да се развива бавно и естествено. 

Още по темата

Коментари

2
  03 октомври 2022 | 11:50 отговор
 

!!! nadejda-doicheva !!! - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. ЧЕ погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове. ================ !!!надежда дойчева !!! - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. Че погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове.

 
 
Бивш от МВР
03 октомври 2022 | 11:51

Че едно време у "гепиме" без елмаз му изпращах полуголи по паца снимки че на убавицата надежда дойчева че да се види че е по грозна от моя куур.

 
03 октомври 2022 | 11:52

ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем мангал от грозния софка маринова мангал.

1 Бивш от МВР
  03 октомври 2022 | 11:50 отговор
 

!!! Агенция за недвижими имоти Кеър Ту Ю ООД !!! Че фалирала бе като финансова пирамида " лайф чойс " бе.

 
 
03 октомври 2022 | 11:50

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени