Автор
Веселина Петрова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Пролетта събужда не само птичките и тревичките, но и желанието ни за нещо повече от добро настроение и слънчеви зайчета. Вижте какво ни е подготвил Амур за тези седмица.

Овен

Готови сте за любов - ама онази всепоглъщащата, изпепеляващата. И тя ще дойде. Просто трябва да бъдете по-търпеливи. И да я посрещнете подобаващо. Бъдете готови. Усмихвайте се на живота, гледайте на случващото се откъм хубавата страна и съдбата ще ви изненада с нещо много хубаво и позитивно.

Телец

И да търсите, няма да намерите. Любов. Но тя ще ви намери, когато най-малко очаквате. В началото няма да сте убедени, че е като за вас, но после ще й се отдадете. Наслаждавайте се. Това е вашата любов.

Близнаци

Досега не бяхте сигурни, че я искате. Дори не си я пожелавахте. Но от едно известно време в главата ви се въртят разни бръмбари... И да, съвсем скоро в сърцето ви ще пърхат пеперуди. Неизбежно е. Но трябва да излезете малко от зоната си на комфорт и да покажете, че сте готови. А вие сте. Вярвайте повече в знаците на Вселената.

Рак

Скъпи Раци, вашата любов минава на едно по-специално ниво. Тя става някак по-спокойна, по-всеобхватна и не чак толкова променяща. Човекът до вас вече е доказал лоялността си, показал е, че можете да разчитате на него - винаги и при всякакви обстоятелства. Бъдете спокойни. Всичко е съвсем в рамките на нормалното.

Лъв

Лъвове, знаем, че искате да имате повече и от всичко, но трябва да осъзнаете, че любовта понякога има лимит. И тя се уморява. А вашата точно сега е в лек застой. Бъдете малко по-търпеливи и ако искате да запазите чувствата на човека до вас, направете малко усилие.

Дева

Скъпи Деви, в търсете на голямата любов пропускате малките. А те понякога имат капацитета на голяма. Но вие не им давате шанс. Хайде, огледайте се. Всеки има право на щастие. Дори и вие.

Везни

Хайде, събличайте дебелите зимни дрехи и старите чувства, дошло е време за нещо ново. И престанете да се опитвате да променяте партньора си. Любовта не променя, тя приема. Слагайте розовите очила и дайте газ - животът не чака, просто му се насладете.

Скорпион

Любовта ви се развива хармонично и ви прави невероятно щастливи. Единственото, което трябва да направите вие, е да се отпуснете и да се насладите на усещането, че сте обичани и харесвани такива, каквито сте. Трудно приемате щастието, но сега можете да се доверите на човека до себе си - на 100 процента.

Стрелец

Търсете онова, което ще ви направи щастливи, съвсем близо до вас. Възможно е това да е ваш колега, приятел, съсед... Любовта е на една ръка разстояние, но не я виждате. сякаш очаквате нещо друго и това ви заслепява. Освободете се от нереалистичните си очаквания.

Козирог

Помислете какво точно искате от живота си - какво е онова, което ще ви накара да се усмихвате сутрин и да заспивате спокойни вечер? И когато си отговорите, можете да се огледате. Тя е там - вашата половинка. Чака ви. И ще ви подари най-красивите, споделени моменти. Моментът за щастие е настъпил.

Водолей

Скъпи Водолеи, тази седмица ви носи много радост, много любов. Тя ще изчисти сърцето ви от тъмните мисли и ще го зареди с красиви емоции. Бъдете благодарни на съдбата. Тя е ваш приятел през всичките следващи седем дни.

Риби

Обикнете себе си, спрете се за малко, бъдете малко по-спокойни, малко по-добри и ще я видите. Любовта, която заслужавате. Ако вече сте обвързани, партньорът ви ще ви изненада с нещо наистина страхотно.