Автор
Христина Кирилова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

С първа пролет идва и желанието ни за нова любов, нова посока и ново начало. Нека видим какво предричат звездите за всяка една от зодиите през следващата седмица:

Овен

Овни, с навлизането във вашия период, усещате как самочувствието ви плавно се повишава и сте заредени с нови сили. Сега е моментът свободните от вас да предприемат повече вечери навън и запознанства, а обвързаните да обсъдят с партньора си планове за бъдещето.

Телец

Телци, ще бъдете изпълнени с любов и ще имате нуждата да я споделяте, сега е идеалният момент да подготвите романтична изненада за партньора си. А необвързаните ще получат неочаквана покана за среща от човек, който ще бъде пленен от обаянието, което излъчват.

Близанци

Близнаци, време е да свалите картите. Ако сте обвързани, споделете с партньора си какви са очакванията ви, а ако все още търсите любовта - направете първата крачка към човека, за когото мислите от толкова време.

Рак

Раци, готови сте за промени, а звездите ви вдъхват смелост за действие. Излейте чувствата си пред половинката, а необвързаните трябва да бъдат открити и честни с човека, който търси път към сърцето им.

Лъв

Лъвове, очаква ви нов шанс в любовта, от който трябва да се възползвате смело. Много е възможно някои от вас да срещнат човек от миналото, с когото могат да имат ново начало.

Дева

Деви, съдбата ви е подготвила подарък, свързан с любовния ви живот. Обвързаните от вас ще получат предложение или изненада, за която си мечтаят отдавна. Тези от вас, които са все още свободни, ще срещнат човек, който бързо ще завладее сърцето им.

Везни

Везни, време е за открит разговор с любимия ви човек, който да спомогне за добрата посока в отношенията ви. Неовбързаните от вас ще се радват на свободата си и ще имат страстно преживяване.

Скорпион

Скорпиони, тази седмица сте някак още по-привлекателни и излъчвате още повече сексапил и това определено няма да остане незабелязано от другите. Необвързаните от вас ще започнат отношения, които могат да прераснат в дълга връзка. Обвързаните ще се радват на обожанието на партньора си.

Стрелец

Стрелци, не натоварвайте връзката си с излишни тревоги, а се доверете повече на партньора си. Необвързаните от вас ще почувстват прилив на сила и желание за нова любов, от което ако се възползват, ще имат незабравими моменти с човек, когото са срещнали наскоро.

Козирог

Козирози, очакват ви големи успехи в любовта през следващите дни. Чувството ви за победа и усещането, че имате пълен контрол във връзката си, ще ви накара да бъдете спокойни и да мислите за бъдещето с партньора си. Необвързаните ще се почувстват готови за нова връзка, а обектът на любовта им, вече е около тях.

Водолей

Водолеи, през следващите дни ще усетите, че сте отдадени изцяло на връзката си. Партньорът ви ще оцени това и ще получите изненада, която ще ви накара да се чувствате щастливи и в романтично настроение цяла седмица. Необвързаните от вас ще започнат да се оглеждат за нови емоции и ще попаднат на човек, който ще откликне на желанията им.

Риби

Риби, звездите ви съветват тази седмица да говорите повече с партньора си и да му покажете подкрепата и любовта си. Необвързаните представители на зодията ще имат неочаквана, но много приятна среща.