Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Новата седмица вече е пред нас и ние сме готови да ви разкрием какво предстои на любовния фронт. Ето какво ще преживее всяка зодия през следващите седем дни:

Овен

Скъпи Овни, предстои ви седмица, наситена с много емоции, а в любовта ще бъдете истински фурии. Обвързаните представители на зодията може да получат дългоочаквано предложение или мил подарък. Свободните Овни ще изживеят страстна афера, която може да продължи във времето.

Телец

Телци, следващата седмица ще бъде бурна и зашеметяваща. Очакват ви страхотни моменти в любовта, незасивимо дали сте обвързани, или все още търсите половинката си. Впускайте се смело във всички приключения, които ще ви предложи животът през следващите дни.

Близнаци

Сега е най-добрият момент обвързаните Близнаци да предприемат любовно пътешествие с половинката си. Необвързаните представители на зодията пък ще омаят някого с невероятната си харизма. Много е възможно да оплетат в мрежите си някоя от следните зодии: Лъв, Стрелец или Овен.

Рак

Скъпи Раци, изглежда че най-накрая сте решени да изградите планове за бъдещето с партньора си и сега е отличен момент за това. Звездите съветват необвързаните представители на зодията да отварят очите си широко, защото любовта е под носа им.

Лъв

Лъвове, любовта ще ви замае тази седмица. Обвързаните представители на зодията ще предприемат много важна крачка към партньора и звездите напълно подкрепят това. Необвързаните ще срещнат интересен човек, но само ако демонстрират блясъка си пред света.

Дева

Деви, тази седмица ще усетите още по-силна връзка с партньора и ще бъдете в много романтично настроение. Необвързаните представители на зодията ще получат интригуващо предложение.

Везни

Скъпи Везни, очаква ви много специална седмица, особено в любовта. Обвързаните представители на зодията ще вземат важно решение и определено ще подсилят връзката си. Необвързаните да се готвят за доста гореща изненада.

Скорпион

Скорпиони, време е да докажете на половинката си колко я обичате и да прекарате повече време заедно. Необвързаните представители на зодията ще преживеят страхотни мигове, благодарение на една съвсем случайна среща.

Стрелец

Стрелци, през следващите дни може да предприемете пътуване с половинката си, сега е перфектният момент да се усамотите и да подсилите страстта. Необвързаните представители на зодията ще се впуснат в поредното си приключение, което обаче ще бележи любовния им живот за дълго време.

Козирог

Козирози, тази седмица имате много важна задача - да запазите хармонията и нежността във връзката си. Звездите ви съветват да приготвите изненада на половинката си, а необвързаните - най-накрая да признаят чувствата си пред обекта на желанията си.

Водолей

Скъпи Водолеи, звездите ви призовават да се оглеждате повече през следващите дни, защото някой копнее за вас, престрашете се да направите първата крачка. Обвързаните представители на зодията ще трябва да се погрижат за романтиката във връзката си.

Риби

Обвързаните Риби най-накрая ще видят, че усилията, които са вложили във връзката си, дават резултат. Необвързаните представители на зодията пък ги очаква интересно запознанство с човек, който може да се превърне във важна част от живота им.