Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Студено е, вали, но ако в сърцето е горещо, времето навън няма никакво значение. Нали? Вижте какво са ви подготвили звездите в любовен план за периода 18-24 октомври.

Овен
Скъпи Овни, очакват ви нови възможности в личен план. Предстоят ви избори – важни, затова внимавайте. Най-важното обаче е да разберете какво точно искате вие и вашето сърце.

Телец
Скъпи Телци, очаква ви една седмица, посветена на семейството. Сега е моментът да оправите всички семейни дела и недоразумения. До сряда всичко ще работи във ваша полза.



Близнаци
Скъпи Близнаци, любовта е зад ъгъла. Да, същата онази, която търсите от поне година. Голямата. И внимавайте, защото може да стигнете и до олтара. Бъдете готови за сериозни промени.

Рак
Скъпи Раци, сега е сезонът на червеното вино, топлите одеалца и гушкането. Искам да кажа, че ви предстои едно страхотно любовно преживяване. Ама истинско! Не го бъркайте с флирт. Говорим за любов.

Лъв
Скъпи Лъвове, нещата на любовния фронт са добре. Не се очакват проблеми, нито захлаждане. Любимият ви човек ви разбира и ви подкрепя. А това е нещото, от което имате нужда в момента.

Дева
Скъпи Деви, чувствате се объркани. Но не трябва да се притеснявате. Животът се подрежда по начин, по който очаквате. Просто трябва да изчакате малко. Проявете търпение и любовта ви ще разцъфти.



Везни
Скъпи Везни, стоенето у дома няма да ви донесе нито нови преживявания, нито любовни трепети. Излизайте, срещайте нови хора, романтиката е във въздуха. Партньорът ви има нужда от разнообразие.

Скорпион
Скъпи Скорпиони, ще се радвате на споделеност и спокойствие у дома. Партньорът ви е на същата вълна като вас. А за необвързаните – очаква ви приятна изненада.

Стрелец
Скъпи Стрелци, скучно ви е, но защо? Имате всичко, наслаждавайте се. Може би е време просто да разнообразите малко любовния си живот. Пътуване, масаж за двама – измислете нещо!

Козирог
Скъпи Козирози, търсите комуникация с партньора, нещо в секса ви притеснява, но няма повод да се мръщите. Сексуалният ви живот преживява истински Ренесанс. Наслаждавайте се.



Водолей
Скъпи Водолеи, любовният ви живот търпи леки сътресения, но въпреки това вие ще успеете да пропуснете скандалите. Заложете на добрия тон, дипломацията и споделете притесненията си.

Риби
Скъпи Риби, романтиката завладява вашата седмица. Особено, ако сте от отбора на необвързаните. На хоризонта се задава нов човек, който ще ви накара да се замислите за нова връзка. И за по-сериозни стъпки в любовен план.