Седмицата ще бъде страстна и гореща. Някои зодии ще усетят силното желание да зарадват половинката си, а други ще открият любовта. Да започваме!

Овен

Тази седмица се очертава прекрасна в любовен план. Ще се наслаждавате на вниманието на любимия човек и дори може да получите дългоочаквано предложение. Свободните Овни ще се радват на вълнуващи срещи.

Телец

Телци, ще бъдете поставени на тест от половинката си. Очаква ви вълнуващо, любовно пътешествие. Ще се почуваствате готови да взимате решения, задава се ново начало за необвързаните представители на зодия Телец.

Близнаци

Седмицата носи важен любовен урок за вас. Предстоят ви страхотни емоции, ще преодолеете всички съмнения, които сте изпитвали до момента. Необвързаните ще се радват на горещи срещи.



Рак

Раци, ще сте изключително отдадени на партньора си и ще усетите още по-силен емоционален заряд. Ще обсъдите важни теми с любимия човек, а свободните представители на зодията да очакват приятни изненади.

Лъв

Тази седмица някои Лъвове ще започнат нова връзка. Звездите съветват обаче да не се нагърбвате със сериозни обещания, а просто да се наслаждавате на прекрасните моменти.

Дева

Ще бъдете много емоционални и романтични през следващите дни, ще покажете любовта към партньора си с мил жест. Сега е отличен период да започнете нова връзка, която ще бъде щастлива и хармонична.

Везни

Седмицата ви носи нови преживявания в любовен план, които ще помните дълго време. Ще получите ясна представа за бъдещето с човека, когото харесвате.

Скорпион

Ще настъпят промени в плановете ви за тази седмица, но ще получите и прекрасна изненада от любимия човек. Отлично време да предприемете романтично пътешествие. Свободните Скорпиони отново ще омаят някого с неповторимия си чар.



Стрелец

Стрелци, предстои ви среща, която сте очаквали с нетърпение. По всичко личи, че ще изпитате силни любовни вълнения, но не забравяйте, че винаги трябва да имате едно наум.

Козирог

Седмицата ви носи много приятни срещи, ще изградите силна връзка с някого, дори ще обсъждате палнове за бъдещето. Очаквайте добри новини на любовния фронт, независимо дали сте обвързани, или свободни.

Водолей

През следващите дни имате шанса да възстановите хармонията във връзката си. Необвързаните Водолеи ще запомнят тази седмица с много горещо преживяване.

Риби

Тази седмица определено ще ви върви в любовта. Очакват ви изненадващи преживявания с любимия човек, а свободните Риби ще получат покана, на която няма да могат да устоят.