Деви, очаква ви късмет в любовта. Скориони, не е нужно всичко да е перфектно.

Овен

Скъпи Овни, оставете миналото зад гърба си. Сега е моментът да погледнете в бъдещето и да видите, че там ви очаква нещо много хубаво. Едно лятно приключение ще ви научи да обичате без условия.

Телец
Телци, седмицата е повече от успешна. Поговорете с човека до себе си. Намерете време да се поглезите. И бъдете готови за изненади. Приятни, разбира се.

Близнаци
Скъпи Близнаци, това е вашият месец. Използвайте всеки миг, за да го живеете на макс. Любовта ви е дива, завладяваща и точно такава, каквато отдавна я чакате и заслужавате. Не си слагайте спирачки, дайте газ.


Рак
Скъпи Раци, оставете работата, време е за любов. Нежна и споделена. Седмицата ще възроди старо приятелство и ще ви донесе приятни моменти с любим човек. Позволете си едно леко безразсъдство!

Лъв
Скъпи Лъвове, вие сте господарите на положението. Огледайте се. Тя, любовта, е точно до вас. Усмихва ви се и чака да я забележите. Не бъдете разсеяни егоисти. Сега е време за емоции.

Дева
Деви, късметът ви работи на100 процента. Печелите симпатии. Печелите контакти. И любов. Ама истинска. Дълбока. И не казвайте, че не сте готови за нея. Лятото ви ще бъде горещо.


Везни
Скъпи Везни, вие обичате да планирате, но съдбата понякога обича да изненадва. Не й се сърдете. Тя е открила най-добрата ви половинка и ще я постави на пътя ви в най-подходящия момент.

Скорпион

Скорпиони, хайде, отпуснете се. Не е нужно всичко да е перфектно. Може и без листенца рози, ако е от сърце, нали? Любовта е много силна, бъдете благодарни, че я имате. И от време на време показвайте на половинката си, че я цените.

Стрелец
Скъпи Стрелци, решили сте да се задомявате? Прекрасно. Обмислете обаче добре всяка своя стъпка. Възможно е да се случат леки промени в плановете ви. Понякога нещата не са такива, каквито изглеждат. Но пък краят е щастлив!


Козирог
Скъпи Козирози, седмицата ви носи голяма награда и удовлетворение. Ще разберете, че владеете сърцето на човек, който отдавна ви е симпатичен. Не чакайте дълго. Дайте му знак, че ще ви бъде приятно в компанията му.

Водолей
Скъпи Водолеи, вие знаете как да накарате човек да се чувства добре. През тази седмица ще свържете ума и сърцето си с някой важен за вас човек. Ще дадете клетва за вярност. Бъдете щастливи. Животът е пред вас!

Риби
Скъпи Риби, срещате хората, които ви трябват. Влизате в един силно любовен период, който ще ви подари едно много важно за вас приятелство. Можете да направите следващата крачка. Готови ли сте?