Автор
Woman.bg

Най-трудните зодии: С кои мъже да не създавате семейство

Има ли мъже, които просто не стават за съпрузи? Всъщност има. Може би именно неготовността на някои по-сложни зодиакални знаци за семеен живот и бащинство е най-често срещаната причина за развод.

Разбира се всеки човек си има своя индивидуален характер. Въпреки това обаче представителите на една зодия имат определени общи черти. Кои астрологични знаци са най-трудни и с кои мъже е по-добре да не планирате „да живеете дълго и щастливо“?

Водолеи

Най-интересното е, че на тези сложни господа изобщо не им личи, че предпочитат да поседят с въдица край езерото, вместо да закусят заено със семейството си. Водолеите често правят впечатление на образцови съпрузи и бащи, но щом децата напуснат семейното гнезденце, Водолеят също може да си отиде или да се посвети на някакво интересно хоби, без да обръща никакво внимание на жена си.

Трябва ли ви мъж, който постоянно витае в облаците и си мечтае само да го оставят на мира? Водолеите най-често изобщо не са подходящи за създаване на семейство. По-добре ги оставете да търсят сами щастието си, вместо да ги товарите с битови въпроси, памперси и домакински задачки.

Близнаци

Този сложен знак е едновременно разрушителен и въодушевяващ. За Близнаците животът е един вечен купон. Да се прибере вкъщи веднага след работа? А, не, това е твърде скучно. По-добре да отиде да помогне на свой приятел за ремонта на колата, там да се запознае с други авери и да се разбере с тях да купонясва до зори… В този натоварен график може ли да се вмести разходка с детето или елементарна помощ в домакинството?

Ако сте готови постоянно да се грижите за всичко и да не виждате твърде често и за дълго съпруга си, този мъж може и да е подходящ за вас. В противен случай по-добре не се обвързвайте с него.

Лъвове

Разбира се, Лъвът може да ви срази с красивите си жестове и галантното си ухажване. В негов стил е да ви направи предложение за брак, паднал на едно коляно, както и да ви отрупа с цветя в началото на връзката ви. Защо тогава го смятаме за труден и неподходящ за създаване на семейство знак?

Този зодиакален „хищник“ мисли най-вече за това какво впечатление прави на околните. Харесва му да бъде в центъра на вниманието, защото дълбоко в себе си той завинаги си остава малко дете. Затова когато му се роди дете и изтощената му съпруга спре да намира време да се възхищава на Лъва, последният сериозно се засяга. Лъвовете рядко имат щастлив брак.