Всяка жена може да стане известна по свой начин, но жените от тези зодии са надарени преди всичко с харизма, сила и талант. От друга страна, от тях се очаква повече, затова те често имат труден живот.

Според астролозите жените от изброените 5-те зодии могат да направят света ни по-добър. Ето кои са те:

1. Водолей (21.01-18.02)

Пример: Хелена Троянска.

Жените от тази зодия са родени да сбъдват мечти. Представителката от зодия Водолей вдъхновява другите да направят невъзможното. Носенето на такъв товар несъмнено е изключително трудно, но е в състояние да издържи на всички изпитания. До такава красива и мъдра жена мъжете могат да са спокойни и уверени, тя е в състояние да ги вдъхнови и мотивира.



2. Лъв (23.07-22.08)

Пример: Нефертити, владетел на древен Египет.

Всяка жена Лъв е истинска кралица по природа. Такава жена всеки мъж е готов да последва. Целта ѝ е да промени света по свой начин и това определено се харесва на силния пол. Според астролозите раждането на жена от този зодиакален знак означава, че семейството ще просперира. Появата на такава жена показва по-голяма вероятност за промяна към по-добро.



3. Скорпион (10.24-22.11)

Пример: Клеопатра, последната кралица на Египет.

Жените Скорпион са най-могъщите лечители и истински магьосници. В допълнение към харизмата и способността да лекуват наранени души, представителите на този знак имат още една особеност. Те притежават изключително развита интуиция. Неслучайно е вярна приказката: Потърсете съвет от жената Скорпион, за да видите какво да правите по-нататък!

4. Телец (21 април - 20 май)

Пример: Екатерина II Велика, императрица на Русия.

Този знак внася красота и хармония в света. На честността на невероятната природа на жената Телец може само да се завижда, но обикновено тя има достатъчно разум да не показва вътрешната си сила на мъжете, а си я пази за себе си.
Основната цел на жените от тази зодия е да бъдат пазителки на домашното огнище. Жената Телец не само цени естествената красота във всичките ѝ проявления, но и умее и сама да я създава.



5. Козирог (22.12-20.01).

Пример: Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж.

Жената, родена под зодия Козирог сама по себе си е идеал и не без основание толкова често се представя като модел. Много представители на тази зодия трябва да поемат тежестта в живота, защото трябва да бъдат първи във всичко. Но те също получават всякакви "бонуси" повече от останалите! Жените Козирог не трябва да се третират като кариеристки, просто те винаги се стремят към успех и перфекционизъм във всичко. Когато постигнат нещо, то това е в резултат от усиления им упорит труд.

Ако сте родени под един от тези 5 знака, поздравления! Вие сте истинската жена на късмета, която може да постигне всичко, което пожелае.

Ако не, не се притеснявайте - може би вашата женска сила е също толкова голяма, но се проявява по малко по-различен начин.

Четете още: Какво впечатление оставяте у хората според зодията си