Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Неочакван обрат за Телците през август

Скъпи Телци, през август животът ви е на път да вземе неочакван обрат.

Търпението, справедливостта, честността биха могли да ви помогнат през целия месец да управлявате по-добре периодите на по-лошо състояние, през които ще преминете. Би било напразно да мислите, че можете да избягате от него! В дългосрочен план благотворното влияние на умереността ще ви позволи да не придавате толкова голямо значение на трудностите, които може да срещнете. Добре известно е: животът се състои от възходи и падения. Успешните хора са тези, които успяват да сърфират по тези различни вълни умело.

В бъдеще, когато се сблъскате с трудна ситуация, никога не губете надежда и направете всичко възможно, за да останете в своя курс, който сте поели.

Месечната ви карта свидетелства за ваша саможертва и способността ви да разгръщате действията си във времето. Звездите над вас за месеца, ви насърчават да продължите напред и да не се оставяте да бъдете завладени от съмнения. Те също така подчертават определен брой качества, на които можете да разчитате, за да напреднете в житейския си проект през следващите седмици. Така че има надежда.

Напоследък е вероятно поведението на близките ви дълбоко в себе си да намирате за неприемливо. Сега е моментът да защитите възгледите си и да им кажете какво мислите. Вашият материален и емоционален успех до голяма степен ще зависи от способността ви да се обградите с правилните хора. Човекът е социално животно, но човекът може да е и вълк за друг човек. С времето ще успеете да отделите житото от плявата и да се откъснете от хората, които не желаят и пречат на вашето щастие.

Запомнете едно нещо: дълготрайните връзки не са тези, които никога не срещат трудности. Те просто са тези, които приемат добродетелите на другия. В любовта също трябва да се научите да преоткривате себе си. Играта очевидно си заслужава.

Четете още: Защо никога не трябва да чистите и перете сутрин?