Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Неочакван шанс ще зарадва Девите, Козирозите ще разчитат на интуицията си

Денят е един вид "огледало", защото през този период можете да видите себе си и действията си отвън. Всичко, което ни обгражда сега, е отражение на нашия вътрешен свят.

Овен – Опитайте се днес да има по-малко пресилени трагедии, безсмислени диалози и симулирани жестове. Пазете се от склонността да раздухвате проблемите. Някои представители на знака ще изпитват остро желание да променят нещо в живота си.

Телец – Може да се почувствате притиснати от обкръжението си, когато трябва да вземете решение, което е важно за вас, но не се оставяйте да бъдете повлияни от никого и правете това, което сметнете за добре. Лунната енергия може да ви донесе положителна промяна.

Близнаци – Днес нещо може да ви тревожи и да ви разтърси от обичайното спокойствие. Имате много задължения, а неразрешените проблеми тежат на плещите ви. Но сега можете да направите голяма крачка напред, която ще ви накара да се почувствате по-добре!



Рак – Вашият ден може да бъде това, което създавате сами за себе си. Вие сте много по-чувствителни и възприемчиви към настроенията на другите хора, чудесна възможност за интимен обмен и задълбочени разговори.

Лъв – Песимистичните настроения са готови да ви обгърнат във вторник. Не се поддавайте, защото най-важното е настроението. Иначе не се изненадвайте, ако сте нервни или напрегнати. Поемете контрола над себе си!

Дева – Нищо няма да устои на вашата упоритост и имате прекрасна възможност да стигнете толкова далеч, колкото искате. Вашата упоритост е най-добрият ви актив. Неочакван шанс може да донесе нещо положително за вас.



Везни – Днес има вероятност да надцените собствените си сили, умения или знания. Хороскопът не съветва да отказвате помощ и съвети, но те трябва да идват от хора, на които имате доверие. Вашата нужда от свобода се проявява сега, но вие я изразявате толкова умело и дипломатично, че никой не я приема на сериозно.

Скорпион – Магическата атмосфера на свободата ви привлича и опиянява във вторник. Този ден е идеален за разчупване на границите, които ви спъват или за освобождаване от натоварващи задължения.

Стрелец – Днес сте изпълнени с творческо вдъхновение: няма задача, с която да не можете да се справите. Но има нещо, което наистина ви вълнува и идва от най-дълбокото ви аз. Най-важното винаги е какво казва душата. Чуйте я!



Козирог – Във всяка неразбираема ситуация днес се ръководете от интуицията, тя няма да ви подведе. Лунната енергия осветява вътрешния ви свят, така че да се чувствате удовлетворени и спокойни със себе си. Не спирайте да мечтаете и се доверете на добрата си звезда.

Водолей – Вашата спонтанност е илюзия, вие действате по интуиция, която в този ден се превръща в най-точния навигационен инструмент. Имате оригинални и креативни идеи, които могат да бъдат успешни, ако ги приложите на практика.

Риби – Всичките ви желания в днешния ден не са празни прищевки, а напълно осъзнати потребности, така че се вслушайте във вътрешния си глас. Във вторник звездите ви даряват със специална чувствителност към чуждото мнение и всяка критика или неуместна шега може да ви нарани и обиди.

Четете още: Тези три зодии са галениците на съдбата през 2023 г.