Неочаквано щастие и нова любов носи октомври на Водолея

28 септември 2021 | 16:56
17554
4
Снимки: Pixabay
4

Скъпи Водолеи, октомври се очаква да донесе на вашия знак различни преживявания. Началото му ще бъде доста динамично и ще ви донесе благоприятни ситуации, които ще ви помогнат да постигнете това, което се опитвате да направите.

Ще се сблъскате с решаващи моменти за бъдещето си. Умовете ви ще носят много творчество, което ще доведе до големи планове през периода. Имате много планове, но изглежда не знаете откъде да започнете.

Октомври ще донесе неочаквано щастие на Водолея. Най-вероятно всичко ще се окаже напълно различно от това, което първоначално сте планирали, но в крайна сметка нещата ще вървят по план. Основното нещо е да бъдете търпеливи и да се опитате да намерите баланс във всичко. Можете да получите увеличение на заплатата, нова работа или друг страничен доход.

Мнозина ги очакват доста големи перспективи и промени. Но всичко зависи от това доколко сте успели да научите уроците от миналото и да вземете правилното решение за себе си. Препоръчително е да обръщате възможно най-много внимание на малките неща в живота си.

През октомври сте фокусирани най-вече върху минали събития, така че докато не разрешите останалите проблеми, няма да можете искрено да се радвате на всички положителни неща, които се случват в настоящето.

Предпочитайте дейности, които ще ви помогнат да се отпуснете и да освободите ума си от всякакъв вид проблеми. Ще имате повече време за семейството и приятелите, а откровеният разговор с тях би бил много приятен и ще бъде от полза, когато имате най-голяма нужда от подкрепа.

Венера се премества в 11 -ия ви дом на приятелството от 7 октомври - по това време може да осъзнаете, че вашата платонична връзка с един от приятелите ви се е превърнала в нещо повече. Възможно е също така приятел да ви запознае със следващата ви голяма любов.

Четете още: Козирози, през октомври ще дойде нова любов в живота ви

Още по темата

Коментари

4 Бг
  02 октомври 2021 | 15:31 отговор
 

Благодаря от сърце.

 
3
  02 октомври 2021 | 15:30 отговор
 

Благодаря от сърце.

 
2
  29 септември 2021 | 12:15 отговор
 

 
1
  29 септември 2021 | 12:10 отговор
 

Благодаря!

 

Добави Коментар

Най-четени