Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нестандартен хороскоп за жени

Много хора се оплакват, че стандартното описание на техния зодиакален знак не отразява съвсем точно характеристиките на тяхната личност. Може да намерите по-точна характеристика в един от тези 12 психотипа. Всеки от тях се отнася към определен зодиакален знак, но не е свързан с датата на раждане. Този хороскоп обяснява защо една жена може да бъде например от зодиакален знак Дева по рождена дата, но да има характер на Лъвица. Внимателно прочетете всички описания и намерете това, което отговаря за вас!

1. Жените – Урагани (психотип Овен)

Това са свободни, непостоянни и непредсказуеми личности. Жените Урагани незабавно привличат вниманието, сякаш ви всмукват във фунията си. Да си представите предварително последствията от сблъсък с такъв вихър е почти невъзможно. Само мъж, който не се страхува да рискува, може да общува безопасно с такава жена!

2. Жените – Куфари (психотип Телец)

Те никога не хвърлят нищо, защото тяхната религия е събирането. Жените Куфари минават през живота с мотото "някой ден ще ви бъде от полза". Най-доброто забавление за тях е пазаруването през почивните дни. А още жените от този психотип обожават да колекционират своите фенове!

3. Жените - Калейдоскопи (психотип Близнаци)

Те са невероятно хармонични и светли, но за съжаление не всеки може да го види. С такива красавици винаги се чувствате така, сякаш сте били на детско парти за рожден ден. Семейният им живот е шумен и хаотичен, но е празник!

4. Жените - Дъжд (психотип Рак)

Те лесно могат да се разплачат по всеки повод, но почти никога не избухват. Жените - Дъжд - най-истинските романтички и мечтателки. И те чакат да се появи някой, който може да стане тяхното слънце!

5. Жените – Бижута (психотип Лъв)

Те винаги знаят цената си. Техният блясък и сияние са ослепителни. Понякога тези жени могат да изглеждат твърде арогантни, но те изискват много не само от другите, но и от себе си. На тях строго им е забранено да се крият между четирите стени - у дома те избледняват и стават подобни на обикновените бижута.

6. Жените – Органайзери (психотип Дева)

При тях всичко е записано, разчетено, разпределено и поставено на рафтовете в строг ред. Те не признават изключения от правилата и лошо понасят непредвидените ситуации. Тези жени са верни, надеждни и просто са създадени за брак. Не излъгвайте доверието им!

7. Жените - Тиха долина (психотип Везни)

Те са тихи и спокойни, като лавандуловите полета. До тях лесно можете да се отпуснете, забравяйки за насъщните си проблеми. Тези жени са готови да приемат близките си такива, каквито са, с всички странности и недостатъци. Много съпрузи вярват, че съпругата им тиха долина е истинска награда за добро поведение!

8. Жените - Кошмари (психотип Скорпион)

Изглеждат като героини от готически картини. В тях има нещо смущаващо, но точно това е тяхното магнетично привличане. Връзка с тази жена е като в ужасно интересна приказка. Ужасно страшна, но ти се иска да чуеш историята до края!

9. Жените - Кинжали (психотип Стрелец)

Те са твърди и остри като острие от Дамаск. Невероятно честни, прями, язвителни и иронични. До тях ще оцелеят само онези мъже, които не се страхуват от истината! И не се страхуват въобще от нищо!

10. Жените - Планини (психотип Козирог)

Любовта и разположението на тези красавици трябва да бъдат завоювани дълго и упорито. За да стигне до върха на планината, мъжът трябва да направи огромно усилие, но ако някой успее, тогава усещането му за полет му е гарантирано. Жените Планини могат да му покажат света от птичи поглед. Главното нещо е, главата ви да не се замае!

11. Жените – Фарове (психотип Водолей)

За тях няма нищо невъзможно. Можете да ги повикате по всяко време, за да поговорите или да поискате помощ. Те са като светлината на един фар - щедри, благосклонни и не искат нищо в замяна. Един мъж може само да мечтае за такава партньорка в живота!

12. Жените - Орхидеи (психотип Риби)

В крехкостта и уязвимостта на тези красавици има особен чар и привлекателност. За тях непрекъснато трябва да се грижите, да ги пазите от жизнени сътресения. Жените Орхидеи са истински подарък за силните телом и духом мъже!

Четете още: Как отделните планети влияят на живота ни?