Автор
Теодор Муховски

Никой не подозира, че тези 4 зодии крият в себе си изключителна сила

Всеки знак от зодиака има потенциала да влияе на други хора и да оформя образа на света по свой начин, но сред 12-те зодии има и такива, които притежават специални сили. Те са родени лидери, които излъчват огромна сила още щом влязат в стаята. Те са възхитителни, но и много плашещи. Искаме да сме около тях, но често краката ни омекват, когато ги видим.

1. Зодия Лъв

Това определено е кралят на джунглата на зодиака. Лъвовете са лидери със силен характер и перфектен инстинкт. Те са родени между 23 юли и 22 август и са управлявани от Слънцето. Достатъчно е да срещнеш Лъв, за да го обикнеш. Поради магнетизиращия си чар и своята екстровертна личност, този знак често е душатата на купона. Най-поразителното при Лъвовете е, че дори не им хрумва, че някой друг може да е по-добре подготвен за лидерската позиция от него – той просто приема ролята си естествено. Лъвът искрено вярва, че знае кое е най-доброто (също дава много съвети, които никой не е поискал). Като всеки добър лидер, той се грижи за хората си, винаги защитава слабите и поема отговорност, когато е необходимо.



2. Зодия Скорпион

Този списък не би могъл да съществува без Скорпионите. Силни, независими и проницателни – това са само няколко прилагателни, с които може да опишат родените между 23 октомври и 21 ноември. Никой не може да ви нарани така, както го правят Скорпионите. Както подсказва животното, покровителстващо зодиакалния му знак, ухапването на Скорпиона може да бъде фатално - тези, които са лекували разбитото си сърце от тази зодия са наясно с това. Тяхната романтична сила и магнетизъм са вълнуващи, затова връзката с тях е страст, съчетана с нотка на опасност.

Приятелски съвет: не бъдете враг на Скорпиона. Управлява се от Плутон, планета, свързана с тъмнината, поради което тъмната страна на Скорпиона е отмъстителна и доста упорита. Родените под този знак в крайна сметка ще получат това, което искат, независимо колко дълго трябва да се стремят към това. Не губете време да ги убедите в нещо, защото те имат твърдо мнение, което рядко променят.

3. Зодия Овен

Овенът, роден между 21 март и 19 април, е първият знак на зодиака, следователно трябва да бъде първи във всичко останало. Известно е, че този огнен знак може буквално да осветява стаята, в която се намира. Ако не е на върха, няма да е доволен. Това го кара да се чувства несигурен и да действа малко безразсъдно, за да спечели (дори и да не се състезава с вас). Овенът се управлява от Марс, планета, свързана с война и, както може би се досещате, сила. Докато неизчерпаемата енергия на Овен може да измори всички останали, трябва да се признае, че те знаят как да се борят за своите вярвания. Овенът не се предава, което е може би най-голямата му сила и слабост.



4. Зодия Козирог

Ако трябва да изберем един знак, който знае как да прави бизнес, това трябва да бъде Козирога. Родените между 22 декември и 19 януари, Козирозите са надарени с енергията на лидер и има кръвна група на главен изпълнителен директор. Те могат да бъдат безмилостни, особено когато преследват своите начинания. Планетата, която управлява Козирог или Сатурн, представлява отговорност, упорита работа и решителност.
Козирогът има несравнимо чувство на самоконтрол. Не рядко този практичен и решителен земен знак за много хора се превръща в авторитет. Козирозите лесно печелят хората на своя страна благодарение на специалната си способност да виждат другите такива, каквито са в действителност, и да ги карат да се чувстват в безопасност. Тяхната вродена черта е защита, ключов аспект на тяхната огромна сила.

Четете още: 21 тайни за характера на зодия Рак