Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ноември носи особен чар и сексапил за Девите

Това е месец, в който трябва да растете във всички аспекти на живота си. Слънцето ви дава енергия, ентусиазъм и креативност, за да се насладите на живота, да достигнете целите си и да успеете. Самочувствието и позитивното ви отношение ще ви помогнат да направите добро впечатление на хората, които могат да ви помогнат. Не трябва да се отказвате от нищо, преди да опитате и след като опитате, докато успеете.



В кариерата (работата) си ще имате възможност да покажете още веднъж своите възможности. Чувствате се стимулирани и можете да реализирате някои от целите си много успешно. Добрите резултати ще ви насърчават да продължите. Меркурий ще ви даде блестяща мисъл, което ще ви помогне да намерите решение на най-сложните задачи.


Може да почувствате в някои дни някаква нестабилност в настроението си, както и смесени чувства. Венера в Стрелец ще засили нуждата ви от любов и обич, но ще трябва да се потрудите по-усилено, за да ги получите. Може да се наложи да преодолеете склонността си към егоизъм. Ако се срещате с някого, внимавайте да не понижавате стандартите си, само за да задоволите нуждите си. Избягвайте да губите пари или да изпадате в дългове.

Втората половина на месеца Марс ви дава енергия, инициативност, самочувствие и смелост. Подходящ момент за започване на нови проекти. Повишеният сексапил и харизмата правят това чудесно време за запознанства или подобряване на отношенията. Трябва да прекарвате повече време с най-близките си. Ще забравите за проблемите в работата и просто ще се насладите на хармонията.

Четете още: Ноември носи нова любов на Лъвовете!