Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ноември носи смелост и решителност на Раците. Обещава романтика и нови емоции

Ноември ще бъде добър месец за Раците, които ще покажат смелост и решителност, постоянство в постигането на целта си. Важното е да преодолеете песимизма и страховете, които ви пречат да живеете и да се движите напред. Тогава всичко ще се окаже точно както трябва. Винаги готов и съпричастен, Ракът продължава по пътя си, опитвайки се да преодолее препятствията, поддържайки почтено и уважително поведение.

Противопоставянето на Венера с Марс ще доведе до сериозни разногласия с началниците. Трябва да сте готови да правите компромиси. Марс ще премине в директно движение във вашата сфера на работата и кариерата след 14 ноември. Бавно ще започнете да разрешавате всичко, с което сте се сблъсквали в миналото. Венера ще влезе в знака на Скорпион на 21 ноември, където е в изгнание, което ви предупреждава да избягвате да се занимавате с финансов риск. Третата десетдневка на месеца ви носи повече успех, по-добри печалби и решение на трудностите. Ще срещнете нови хора, с които със сигурност ще си сътрудничите в бъдеще.

Приятелството ще излезе на преден план в средата на месеца. Раците ще искат да прекарват повече време с приятелите си и да се отпуснат в тяхната компания. Слънцето и Меркурий в Скорпион ще ви дадат по-голяма сигурност и ще ви помогнат да изразявате открито чувствата си. Ще бъде по-добре да добавите упоритост и рационалност към вашата чувствителност, тъй като те ще ви помагат да правите по-добър избор в ежедневието си.

Избягвайте да се излагате на твърде студено време, вятър и дъжд. Можете лесно да настинете. През по-голямата част от ноември здравето ви ще бъде стабилно, а жизненият тонус добър.

Втората десетдневка на месеца ви носи променлив период, в който е възможно да настъпи охлаждане във връзката с любим човек. Ще бъдете обхванати от ревност, често неоснователна, но партньорът ви също може да се оплаче за нещо, което не е по ваша вина. Добре е да говорите честно за нещата, които ви притесняват отдавна. Имайте предвид, че всичко е разрешимо, ако има отворена връзка и желание за компромис.

Звездите ви предупреждават - стабилността в партньорствата може да бъде нарушена от романтичните ви интереси, идващи отстрани. Поток от чувства през ноември заплашва да ви отведе във води, където реално погледнато не можете да плувате - двойственият живот не е за вас. Помислете за това като за изкушение и преценете добре своите ценности и колко много означава за вас това, което имате, така че ако прецените, че искате да го запазите, съсредоточете енергията си върху регенерирането на връзката. Свободните представители на знака също ще бъдат в романтично настроение, с възможни обрати и изненади, които не са очаквали (въпреки че може би са ги пожелали).

Четете още: Близнаците през ноември: Много приключения, любов и добри новини