Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нова любов и разтърсващи емоции носи юли на Телците

Скъпи Телци, Юпитер, който транзитира в Овен (вашият 12 дом), ще активира подсъзнанието. Юпитер ще бъде вашият ангел пазител през този месец.

Можете да развиете духовната си страна повече през следващите месеци. Вие сте жадни да се освободите от оковите на задължения, правила и навици, които в крайна сметка ви задържат, дори ако това означава да направите някаква малка жертва. Не ви липсва креативност, нито желание за скъсване с миналото.

Вашият материален живот и изследването на вашия потенциал ви мобилизират, но разчитайте на Венера, която ще ви помогне в това. Вашата упорита работа и последователност ще бъдат признати от вашите началници, което ще доведе до значителен професионален напредък.

Изберете всяка дейност, която ви позволява да изпускате пара, без да поемате рискове. Ако ситуацията ви подготвя изненади и ви насърчава да правите иновации, възползвайте се от възможността да започнете нова спортна или творческа дейност. Извличате полза от внезапни вдъхновения.

Препоръчва се предпазливо отношение, за да управлявате събитията конструктивно, но разчитайте на вашето страстно вдъхновение, за да изследвате своите артистични таланти или да опитате полет с балон.

Когато общувате, трябва да помислите внимателно, преди да говорите и да действате. Отделете време за размисъл, преди да изразите това, което е важно за вас, тъй като думите ви могат да повлияят на света около вас, особено на вашите близки.

Ще се насладите на приятни моменти с партньора си в щастлива, грижовна атмосфера. Ако сте необвързани, тези дни ще ви помогнат да срещнете нови хора, да се забавлявате и може би дори да доведат до връзка. Венера подчертава вашата сила на съблазнителност и привлекателност, дава ви страхотно предимство да привлечете вниманието на тези, които харесвате.

Вие използвате магнетизма си, за да се омагьосвате един друг и да получите това, което искате. Страст, любов от пръв поглед, силен момент на изненада и ситуацията е благоприятна за експлозия на чувствата.