Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нови преживявания за Раците. Скорпиони, изследвайте територии

Овен – Вашата вътрешна сила ще се появи с по-голяма тяга от всякога и няма да има пречка, която не можете да преодолеете. Приложете идеите си на практика, защото те ще благоприятстват живота ви.

Телец – Може да сте принудени да вземете решение, което включва някаква жертва от ваша страна, но обстоятелствата няма да ви оставят никаква друга възможност и скоро ще видите, че всичко е напълно успешно.

Близнаци
– Ако обърнете гръб на съмненията си и оставите оптимизмът да се прояви, денят ще ви донесе приятни изненади. Астралната енергия ви кара да бъдете много позитивни и да внасяте щастие в живота си с добри мисли. Ще ви бъде лесно да получите всякакви услуги и помощ.

Рак – Този ден може да ви донесе нови преживявания. Освен това влиянието на Луната дава творческо вдъхновение. Но ако искате да направите радикални промени, няма да е добра идея. Обмислете случващото се, без да участвате в него.


Лъв – Дори и да не постигате резултатите, които сте очаквали, планетата Марс, много добре аспектирана към вас, ще ви предаде ентусиазъм и ще ви накара да започнете нови инициативи.

Дева – Емоциите могат да създадат противоречиви настроения, което ще ви попречи да вземате правилни решения. Можете да постигнете напредък във всякакъв вид отношения, но това е възможно само ако сте готови да направите компромиси.

Везни – Залагайте на конкретни проекти, с практичен и реалистичен дух и не се увличайте от предложения, които обещават много на пръв поглед, но не са надеждни. В любовната сфера ще успеете.

Скорпион – Блестите със собствената си светлина, защото Луната е във вашия знак. Усещате желание да промените пейзажа и темпото на живота. Изследвайте нови територии - това прави живота вълнуващ.

Стрелец – Атмосферата ще бъде леко напрегната днес. Възможни са всякакви проблеми от битов характер. Бъдете внимателни с домашната техника и много предпазливи с тайните любовни връзки.


Козирог – Луната може да обърка вашите дневни планове. Нека животът тече. И ще видите как всичко ненужно и претенциозно се превръща в минало. Вятърът на промените духа във вашата посока.

Водолей – С малко повече усилия ще се справите с трудностите и ще получите очакваните резултати. Въздържайте се от нападки в днешния ден срещу когото и да било. Общувайте с околните и може да получите ценен съвет.

Риби – Ден на пасивността. Желателно е да го прекарате на спокойствие и в уединение. Не започвайте нищо ново, но трябва да завършите това, което вече е започнато. Пазете се от случайни контакти, от неочаквани изненади.