Новогодишното обещание, което трябва да си дадете според зодията

Вероятно всички можем да се съгласим, че нямаме търпение да оставим 2020-а зад гърба си. И все пак се питаме: ще бъде ли 2021-а по-добра? Според астролозите през идните 12 месеца всеки един от нас ще бъде изправен пред редица сериозни избори. Безспорно това, което доведе до глобалната криза, на която ставаме свидетели е съвпадът между Юпитер, Плутон и Сатурн. През идната година те ще направят различни транзити, но ще продължат да имат сериозно влияние върху нас.

През 2021 Юпитер и Сатурн ще се преместят във Водолей, а това ще ни накара да се замислим дали всичко, което ни се случи има значение. След като толкова много неща ни бяха отнети, какво ни остана? Начинът, по който ще отговорите на този въпрос ще бъде фокусът на идната година.

Овен

Овенът е кардинален знак, а кардиналните знаци бяха най-засегнати от астрологичните събития през 2020. Това, което всъщност ни напомниха звездите е, че времето което имаме на Земята е ограничено. Затова вие Овни бихте могли да предприемете сериозни промени, които да доведат до положителни резултати, тъй като знаете на какви основи е поставен животът ви. За зодия Овен това означава да разберете какво е да бъдете верни на себе си и да се заемете само с нещата, които ви импонират. Затова нека новогодишното ви обещание бъде следното: Обещавам си да следвам само нещата, които аз смятам за правилни, а не тези които другите ми казват, че биха били добре за мен.

Телец

За добро или лошо някои от аспектите от 2020-а ще останат същите за Телците и през 2021-а. Уран все още ще бъде в Телец, което предполага резки и шокиращи промени - нещо, което никак не се нрави на представителите на тази зодия.

През идната година Телците трябва най-после да научат урока си от 2020-а: как да бъдат стабилни в нестабилни времена. Един от най-практичните начини да постигнете това е да практикувате “заземяващи” занимания. Така че си обещайте през 2021-а година да се отдадете на йога, медитация и разходки сред природата.

Близнаци

Близнаците имат склонността да прекарват изключително много време в собствените си глави. Умовете им са толкова бързи и в тях има толкова много информация, че те лесно могат да се претоварят. В момента новинарският поток е изключително натоварващ, затова е важно да си давате почивка от него. Новогодишното ви обещание би трябвало да е свързано точно с това: през идващите 12 месеца да се научите да си почивате качествено и да започнете да се занимавате с непреходни неща. Отидете на разходка, ограничете времето, което прекарвате пред екрани и се съсредоточете върху нещата, които ви се случват тук и сега.



Рак

Ракът е кардинален воден знак, а те също имаха доста трудна година. Въпреки че понякога им е трудно да си признаят, Раците предпочитат да жертват собственото си благополучие в името на другите. Те вярват, че това да се погрижат за останалите е много по-важно от това да се погрижат за себе си. Тази идея е доста благородна, но за да дадеш на околните първо трябва да дадеш на себе си. Затова си обещайте през 2021-а да си отделите няколко часа на седмица, в които да практикувате хобито си, да отидете на спа или маникюр, да се насладите на собствената си компания.

Лъв

Тази година слънчевите Лъвове ще бъдат натоварени със задачата да помогнат на останалите. Те са надарени с невероятния подарък да се чувстват добре в кожата си, а през 2021-а именно Лъвовете трябва да повдигат общото настроение със своя позитивизъм. Представителите на тази зодия могат да предложат на близките и на приятелите си своята сила и съвети в трудни моменти. Затова звездите съветват да си обещаете да бъдете добър пример за околните и да отделяте време за тези, които имат нужда от помощ.

Дева

Ограниченията на изминалата година бяха съсипващи за Девите. Представителите на тази зодия обичат винаги да бъдат продуктивни, а обстоятелствата през 2020-а спънаха доста от плановете им. Затова през идната година е важно да успеете да канализирате енергията си около най-съкровената си мечта. Независимо от това дали знаете какво точно искате от живота си или тепърва ви предстои да го откриете, астролозите съветват, че е дошло времето да превърнете плановете си в действия. Планирайте сватбата на мечтите си, направете бизнес план за идеята, която имате от години, публикувайте стихотворението, което чака да види бял свят. Обещайте си през 2021-а да действате.



Везни

Везните обичат мира, баланса и красотата. За съжаление 2020-а не им предложи много такива моменти. Везните не обичат да плуват в несигурни води, но лодката им вече 12 месеца е в точно такива. Звездите съветват представителите на тази зодия да осъзнаят, че истинският баланс, който те търсят се крепи единствено на истината. Везните са миротворците на зодиака и затова повече отвсякога е важно да изразяват своето истинско мнение. Обещайте си през 2021-а да казвате какво мислите без да се притеснявате какво ще си помислят останалите и без да им позволите да ви притискат в ъгъла.

Скорпион

Понякога е по-важно не какво се случва, а как човек реагира на дадената ситуация. Това е особено вярно за Скорпионите, които често не допускат хората близо до себе си. Енергията на представителите на тази зодия е доста чувствителна, а те обикновено се опитват по всякакъв начин да скрият своята уязвимост. Това обаче няма да бъде най-добрата стратегия през идните месеци. Обещайте си през 2021-а да показвате повече чувствата си и да не се притеснявате да потърсите помощ. Присъединете се към група от хора с общи на вашите интереси, които могат да ви помогнат да излезете от черупката си или започнете да посещавате терапевт.

Стрелец

Стрелците са огнена зодия и те обикновено имат чудесен характер, който носи забавление на останалите. Като просто се наслаждават на живота си, представителите на тази зодия биха могли да направят щастливи околните. Вашата задача през 2021-а ще бъде да направите живота на останалите забавен. Затова си обещайте да включвате по-често елемента на забавление във всичко, с което се захващате, това ще бъде истински дар за хората, които ви заобикалят. Независимо от обстоятелствата, всеки се нуждае от почивка и смях, а вие можете да ги дадете на близките си както никой друг.



Козирог

Впечатляващият съвпад между Юпитер, Сатурн и Плутон през 2020-а всъщност се случи именно в Козирог и представителите на тази зодия го усетиха доста силно. Не се отчайвайте обаче, през 2021 имате ясна цел. Обещайте си да дефинирате успеха, към който се стремите по свои собствени критерии, а не според това, което смятат околните.

По природа Козирозите обичат да работят и получават истинска наслада от постиженията си. Понякога обаче те създават нови неща само защото тайничко искат останалите да им се възхищават, а това не винаги е правилната мотивация. Важното е сами да смятате, че това върху което работите е удивително. Затова си обещайте през идните 12 месеца да взимате по-малко съвети от околните и да преосмислите приоритетите си.

Водолей

Съвпадът между Юпитер и Сатурн във Водолей, които ни очаква през 2021-а, всъщност е доста парадоксален. Юпитер разширява нещата, а Сатурн ги стеснява. Ако някой може да разреши този проблем това сте именно вие, Водолеи. Представителите на тази зодия са изключително иновативни и успяват да намерят решения там, където останалите виждат само непроходими стени. Неслучайно започва ерата на Водолея, това е и знакът на хуманитарните дела, така че е доста вероятно да имате възможност да разрешите и някои от проблемите на обществото, в което живеете.

Обещайте си през 2021-а да отделяте известно време всеки ден, което да посветите на личните си проекти, така ще помогнете не само на себе си, но и на всички, които ви заобикалят.

Риби

Нептун, планетата управител на Рибите, в момента е в техния знак. Това ги прави още по-мечтателни, артистични и духовни. Представителите на тази зодия трябва максимално да се възползват от настоящата енергетика. Точно сега е моментът да признаете пред себе си кои са нещата, които истински ви интригуват. Обещайте си през 2021-а да посветите повече време на изкуство и духовност.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.