Автор
Woman.bg

Новолуние в Близнаци: Тази зодия ще има бурна любов с нов партньор

Днес, 13 юни, точно в 22.44 ч. навлизаме във фаза на Новолуние, което ще окаже особено въздействие върху начина ни на мислене и поведение. То маркира важна повратна точка за всички зодиакални знаци.

Новолуние в Близнаци е заредено с мощна съзидателна енергия и стимул за ново начало. С него се поставя началото на нов цикъл, свързан дълбоки промени, както на външно, така и на духовно ниво. Това е време, в което ни се дава чудесен шанс да променим живота си към по-добро и да го заживеем по начина, по който винаги сме искали.
Благодарение на Близнаците Новолунието ще даде особено силен тласък в интелектуален аспект. То ще окаже позитивно въздействие както върху семейните отношения, финансите, така и върху контактите ни на работното място.

Особено благотворен ефект Новолунието ще окаже върху представителите на зодиите Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Промените, които ще настъпят в живота ни обаче, някои от нас могат да ги усетят с леко напрежение. Това е заради негативната връзка на Нептун с Риби. Енергията на Нептун често провокира вземането на грешни решения и заблуди.

За щастие, влиянието на Меркурий – управителят на Близнаци, има достатъчно силно присъствие, което от своя страна ще способства за добрия развой на нещата. Дейности като пътувания, общуване, интелектуални проекти, преговори и творчески инициативи ще протичат много по-леко и успешно.

Новолунието ще ни помогне да видим света около нас по нов и по-красив начин, ще ни вдъхне вяра в собствените ни способности, ще ни изпълни с кураж да следваме пътя, по който вече сме тръгнали.

В любовта са възможни леки недоразумения, които колкото по-бързо бъдат изгладени, толкова по-добре.

Новолунието в знака Близнаци ще стимулира нашата мисъл, ще ни даде възможност да погледнем на нещата по-обективно, а не пречупени единствено през нашата призма и субективни възприятия. Ще станем по-възприемчиви, интуитивни и състрадателни. Освен мисловната, ще се изостри и емоционалната интелигентност, което ще ни направи по-проницателни за чувствата на другите.

Новолунието ще активира нашата жизнеспособност, ще се увеличи желанието ни за промяна и жаждата за експерименти, нови знания и информация. Ще усетим прилив на нови сили и порив към смели начинания. Ще бъдем изпълнени с енергия и добро настроение. Можем дори да бъдем обсебени от страстта към голямо приключение. Това е така, тъй като Близнаци е характерен със своето постоянно търсене на нови измерения и светове.
Новолунието в Близнаци ще улесни взаимоотношенията ни с близки и любими хора.

В момента на Новолунието имаме възможността да се обърнем към Вселената и да поискаме помощ и закрила в нашите дела. Както и да благодарим за всичко, което имаме и сме постигнали до този момент. В първите минути на новолунието останете сами със себе си, с вашата най-голяма и съкровена мечта, затворете очи, помолете се. Представете си, че всичко, за което копнеете с цялата си душа, вече съществува. Важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, да не касае други хора.

В това Новолуние на Близнаци желанията ни могат да бъдат свързани с пътувания, обучение, общуване, интелигентност, вътрешна хармония, съзидание, пречистване и духовно израстване.


А ето как Новолунието ще се отрази върху всяка една от зодиите:

Овен – Новолунието бележи началото на един късметлийски месец за Овните.

Телец – Ще изпитвате потребност от уют и може да започнете някакво освежаване, преподреждане или лек ремонт вкъщи.

Близнаци – Ще получите нови възможности да приложите талантите си.

Рак – Новолунието ви подканва към вътрешна трансформация. Изправете се срещу себе си и победете тази деструктивна тенденция.

Лъв – Новолунието ще бъде хубав период за Лъвовете. То ще ви върне усещането за вътрешна сила и самочувствие.

Дева – Ще усетите прилив на енергия Изпълнени сте с енергия, ще получите и нови професионални възможности.

Везни –
Новолунието ще ви даде фокус и решителност, каквито ви липсваха през последните месеци.

Скорпион – Либидото ви буквално ще ври по Новолунието. Имате прекрасен шанс да откриете нов партньор, ако сте сами.

Стрелец – Имате шанс да срещнете човек, който ще се окажа важен в живота ви.

Козирог –
Ще бъдете по-креативни отвсякога, с по-отворено съзнание и засилена интуиция.

Водолей – Периодът ще ви кара да се чувствате добре. Ще бъдете изпълнени с чувство за щастие, вътрешна хармония и увереност.

Риби – В следващите шест месеца може да смените жилище, да заживеете с партньора си под един покрив или пък да се отделите, ако досега не сте живели сами.

Четете още: Юни носи пътувания за Везните, страстна любов за Скорпионите