Автор
Woman.bg

Новолуние в Рак: Ще осъзнаете, че имате чувства към някого

Краят на работната седмица се откроява с едно важно астрологично събитие - Новолуние в Рак.

То ще изгрее в зодия Рак на 13 юли точно в 5:49 часа и ще постави началото на 48 часа, през които може да отправите най-съкровените си желания, свързани с областите от живота, управлявани от дома на водната зодия.

В астрологията Ракът отговаря за дома, семейството, емоционалната стабилност, чувствата, инстинктите, сигурността и връзките с околните. Затова, ако искате да промените нещо в изброените аспекти, сега е времето да действате.

Вземете лист хартия и напишете желанията си. Добре е те да бъдат максимум 10 и да бъдат написани в първите 8 часа. Докато пишете, визуализирайте желанието си и си представяйте как то вече се е реализирало.

Важно е да запомните, че тъй като във Вселената има закон за свободната воля, не може да изпращате към звездите желание за някого друг, а само и единствено за себе си.

Формулировката също е от значение. Тя трябва да започва с "Искам да..."

"Искам да намеря най-доброто жилище за мен."

"Искам да цари щастие и хармония в дома ми."

"Искам да се радвам на щастливи мигове със семейството си."

"Искам да изградя по-добра връзка с майка си/баща си/ сестра си/ брат си."

"Искам да се чувствам спокойна и емоционално уравновесена."

"Искам да имам добър контрол върху емоциите си."

Новолунието се характеризира с енергията на възраждането и новото начало и поради това е идеалното време за предприемането на първи крачки в различни аспекти на живота и посяването на семенцата на бъдещето.

Кандидатстване за нова работа, смяна на визията, начало на диета, започване на нова връзка, търсене на нов дом и нанасяне в нов апартамент, всички тези начинания ще бъдат успешни и благоприятни за вас в дългосрочен план, тъй като ще са покровителствани от силите на Новолунието в Рак.

Трябва обаче да знаете, че Новолунието в Рак може да окаже влияние върху емоциите ви и да ви направи по-чувствителни и докачливи от обикновено. Преди да реагирате в конкретна ситуация, вземете това под внимание, за да не изпадате в безсмислени караници.

Тъй като Ракът направлява отношенията в двойката и семейството, сега е идеалното време да подсилите връзката с любимия или с роднина, с когото мислите, че сте се отдалечели един от друг.

Това космическо събитие също така ще спомогне не само сближаването с околните, но е възможно и да отвори очите ви за чувствата ви към определен човек от обкръжението ви или пък да ви спомогне да осъзнаете, че човекът до вас е най-подходящият за вас.