Автор
Woman.bg

Новолуние в Телец! Вижте кои желания се сбъдват!

Началото на месеца се откроява с Новолуние в Телец, което по нашите ширини ще настъпи точно в 1:47 часа.

Новолунието в Телец по принцип е период, през който е подходящо да се помисли за разрешаване на финансовите проблеми, както и да се насочи енергията към подобряване на благосъстоянието и личния комфорт.

Написаното дотук обаче не важи за деня на предстоящото Новолуние. Причината е, че то се характеризира с изострения аспект Марс в опозиция с ретроградния Юпитер. Това означава, че денят ще бъде напрегнат и не е подходящ момент за разрешаване на проблеми или стартиране на нови проекти. Не подписвайте никакви договори и не сключвайте уговорки.

Не е добро време и за иницииране на важни разговори. Те няма да бъдат конструктивни и да доведат до разрешаване на проблема. През този така критичен ден трябва не само да не предприемате значими разговори и водене на преговори, но и да не провеждате важни срещи. Причината е, че под въздействието на Новолунието може да сте импулсивни и избухливи и да реагирате остро и необмислено.

Новолунието не е и период за поемане на риск. Вероятността да претърпите неуспех е голяма.


Денят е напрегнат и затова е най-добре да не правите нищо значимо през него. Отдайте се на почивка. Времето е добро за пречистване на организма и започване на нова диета. Стартирана в деня на Новолунието, тя ще бъде успешна и придържането към нея няма да ви създава дискомфорт.

Това, че денят на предстоящето Новолуние не е подходящ за действия, не означава, че периодът не е благоприятен за съставянето на цели и планове. Ако формулирате 10 желания в областите, направлявани от Телеца, и ги напишете на лист хартия, бъдете сигурни, че енергията на Новолунието в този земен знак ще спомогне реализирането им.

Първите 8 часа на Новолунието са с най-силна енергия, затова е най-добре да напишете желанията си тогава. Също така е важно желанията да са написани в сегашно време и да не са свързани с други хора.

А кои са аспектите, които са управлявани от Телеца? Това са – финансите, материалното благосъстояние, земните и чисто физически удоволствия. Телецът също така се свързва с постоянството, решителността, ценностите, упоритостта и благодарността. Но присъщи за него са и инатът, съпротивата срещу промените и обсебването.

Ето и няколко примерни желания, подходящи за отправяне по време на Новолуние в Телец:

Искам да печеля повече пари.

Искам да си купя нова кола/апартамент/къща.

Искам с лекота да се наслаждавам на удоволствията в живота.

Искам с лекота да се изпълня с постоянство да преследвам целта си да ..., докато успея да я постигна.

Искам с лекота да придобия търпение и постоянство и те да навлязат във всяка сфера на моя живот.

Искам с лекота да се разделя с ината си и всички модели на поведение, които саботират развитието ми.