Новолуние в знака на Водолей: Време е за рестарт и щастие!

На 11 февруари точно в 17.00 часа ще се случи един от най-щастливите съвпади на небето - този на Венера и Юпитер.

Събитието ще ни донесе радост, любов и сбъднати мечти. Енергетиката на двете планети винаги е добра и силно удовлетворяваща. Освен това днес те попадат в лъчите на Слънцето и не са видими от Земята. Можем да очакваме да се случат много хубави неща - на духовно, емоционално, ментално и енергийно ниво. А след това и в реалния живот.

Този прекрасен съвпад ще се случи паралелно с още едно събитие - Новолунието в знака на Водолея (11 февруари, 21.06 часа), при което Луната и Слънцето се сливат, за да сложат начало на техния съвместен цикъл - Лунният месец.

Изключително силно от енергийна гледна точка ще бъде това Новолуние. Натоварено от квадратурата на Сатурн във Водолей и Уран в Телец. В същото това време Луната и Слънцето ще бъдат в съвпад с Юпитер, Венера и Меркурий. А Венера ще бъде в съвпад и със Сатурн.

Новолунието ще даде сила към съвпада на Венера и Юпитер, а те от своя страна ще го направят едно от най-щастливите за годината.

Ще се получи нещо като противопоставяне на Въздуха срещу Земята, новото срещу статуквото.

Време е да изоставите старото, което не работи, и да се впуснете в нови предизвикателства.



Време е да направите рестарт на живота си.

Бъдете позитивни и вярвайте в доброто, в красотата, във възможностите, във всичко, което е пред вас. Вярвайте в бъдещето, което ще бъде добро. Рано или късно онова, за което мечтаете, ще стане факт. Важното е сега да му дадете път. Първо на ниво дух и съзнание, а после и в реалността. Формулирайте какво искате да напусне живота ви и какво сте готови да посрещнете.