Автор
Десислава Недева

Очаква ни фатално Новолуние в Скорпион още тази нощ

Новолунието в Скорпион ще се случи в понеделник, 28-и октомври, точно в 5:40 часа. Освен че Слънцето и Луната ще се слеят в страстна прегръдка, другата значима небесна композиция ще бъде опозицията на двете тела с планетата на изненадите Уран. Това придава на новолунната енергия една непредсказуема и хаотична окраска. Хората ще станат някак по-неспокойни, импулсивни и дори малко луди. Важно за нас е да бъдем нащрек, подготвени и адаптивни, за да посрещнем всякакви възможни сътресения и инциденти, които е твърде вероятно да се случат през следващите няколко седмици.

Както вече всички знаят, Новолунието е време, в което мощна енергия се излива върху Земята и е изключително благоприятен момент за стартиране на нови дейности. Също така може да се замислите кои модели на поведение вече не ви служат така успешно, както досега и да се насочите към нови източници на прогрес в своя живот.



Новолунието в Скорпион тази година се случва в опозиция на Уран, който се намира в противоположния знак на Скорпиона - Телец. Тази астрологическа конфигурация е доста силна и нейното влияние ще бъде усетено от всеки един човек на нашата планета. Какво ще се случи? Хората ще станат необичайно тревожни, нетърпеливи и хаотични в своите действия. Освен това не е изключено да срещнете наистина случайно човек, който ще ви накара да се почувствате доста странно и неловко в неговата компания. Вие също може да предизвикате с поведението си нетипични и ексцентрични реакции от своя събеседник, а освен това е възможно и двамата да станете свидетели или дори участници на невероятни събития или ситуации. Ще почувствате непреодолимо желание да бъдете независими и да се доказвате, което ще подложии личните ви взаимоотношения на изпитание. Егоизмът е еднa от страничните реакции на Новолунието, което няма да работи особено във ваша полза, но ще трябва да го изтърпите. За да се справите максимално бързо и безболезнено с този предизвикателен аспект, ви съветваме да проявите огромна доза адаптивност и да не се противопоставяте на промените, защото те така или иначе ще се случат със или без вашето съгласие.

Новолунието е най-подходящият момент да формулирате своите желания, но още по-добре ще бъде и ако успеете да ги запишете на лист хартия. Използвайте червен химикал и се опитайте да го направите в първите осем часа от настъпването му.



А ето кои са темите, на които да обърнете внимание, ако искате желанията ви да стигнат до очите и ушите на Вселената:

1. Привличане на подходящ интимен партньор.
2. Освежаване на буксуващи на едно място лични взаимоотношения.
3. Получаване на финансова подкрепа.
4. Разнообразяване на сексуалния живот.
5. Психологически терапии.
6. Даване на прошка на себе си и на околните.
7. Самодисциплина.
8. Потушаване на борби за власт.
9. Внасяне на цялостна и дълбока промяна.
10. Лечение на половите органи, червата и пикочния мехур.

Когато пишете своите желания, от голямо значение е да усещате със сърцето си как те вече са се сбъднали. Представете си начина, по който бихте изглеждали вие и вашият малък подреден свят до най-дребните детайли – с какви дрехи сте облечени, какъв парфюм носите, какви предмети докосвате и с кои хора сте обградени.

Четете още: 5 причини задължително да имате приятелка Везни