Автор
Весела Георгиева

Ох! Меркурий пак е ретрограден, заедно с още 5 планети! Ето какво ви очаква според зодията

От 27 септември до 19 октомври Меркурий и още пет планети - Плутон, Сатурн, Юпитер, Нептун и Уран, са ретроградни. Но това не означава, че ще имаме проблеми. Не! Като цяло периодът на ретроградност е шанс да поправим всичко, да поработим над грешките, да си направим изводи, да си поставим цели.

Овен

Проявете смелост и без много да му мислите се впуснете в новите проекти – очаква ви светло бъдеще. Това, че толкова много планети са ретроградни, не означава провал, а възможност да успеете при добре формулирани цели.

Телец
Много е важно да бъдете концентрирани. Обърнете специално внимание на личния си живот. Съдбата ще ви подари важно запознанство, което отдавна чакате. Просто трябва да не пропуснете момента...

Близнаци
Работете над своята собствена скромност, не си мислете, че за един ден ще се превърнете в звезда. Ако не спрете постоянно да говорите само „Аз“ и „Аз“, ще си имате проблеми с всички около вас.

Рак
Нарисувайте картината на своите желания, оставете старите обиди в миналото и визуализирайте онова, което искате да постигнете. Всичко ще се сбъдне.

Лъв
Възможно е да станете твърде емоционални. Бъдете внимателни. И не забравяйте – премерената гордост и приятелството са качества, които винаги носят успех.

Дева
Очаква ви един супер наситен и продуктивен период. Защото още в края на лятото вие сте си поставили желаните цели и сте работили усърдно да ги постигнете.

Везни
Сложете финансите си в ред, подредете си документите, сключете примирие с всички. А в края на октомври ви очаква пътешествие. Бъдете добри и Вселената ще ви възнагради.

Скорпион
Ще се наложи да доказвате колко състрадателни и открити можете да бъдете към околните. Не отказвайте помощ. Някой ден може вие да се нуждаете от нея.

Стрелец
Очакват ви победи и постижения. Ретроградните планети ще тестват вашето високомерие, но вие не забравяйте – септември е месецът, в който ще започнете да вървите към големите успехи.

Козирог
Време е за преоценка на личността. Отделете внимание на здравето си, а за конкуренцията не се притеснявайте – няма да ви разстрои, ще ви амбицира. Но вие го знаете, нали?

Водолей
Очаква ви свобода от кармичните неволи. Радвайте се на дните, изпълнени с любов.

Риби
Най-сетне настъпва период на равновесие, към който толкова много се стремите. И то във всички сфери на живота – работа, семейство, приятели. Риби, животът е прекрасен и точно сега ще се убедите в това.