Автор
Десислава Недева

Октомври ще бъде най-щастливият месец за тези 3 зодии

Октомври идва с пълна сила, а с него и Слънцето във Везни, което ще ни направи по-романтични, артистични и ще засили вътрешното ни желание за хармония и баланс в отношенията ни с околните. За 3 зодии обаче, периодът ще бъде по-специален от обикновено, защото ще им донесе нови начинания и щастливи моменти, които дълго време ще топлят душите им през дългите и студени зимни нощи.

Нека видим кои са 3-те зодии, които ще имат най-голям късмет през златния октомври:

Близнаци – Ще блестите под светлините на прожекторите

Всяка година вие излизате от черупките си с настъпването на есента. Тази година също не прави изключение. Затова не трябва да ви тревожи летаргията, която ви беше обзела миналия месец. Тя е към своя край, а октомври ви очаква с обещание за сензационни събития, така че изваждайте най-красивите си рокли от гардероба. Ще имате достатъчно поводи да показвате как стоят върху прелестното ви тяло. Новостите около вас ще са свързани с любовта, романтиката, творчеството и всичко, което правите с цялата страст, на която сте способни. Темата за партньорствата също ще бъде дълбоко подчертана през следващите тридесет дни, независимо дали става въпрос за лични или професионални такива. Време е да вземете решение дали сте готови да се отдадете напълно на един човек.



Дева – Ще се отдадете на сластни удоволствия

Облегнете се спокойно назад, Деви и се насладете на цялата благодат, която ще се изсипе върху вас през месец октомври. Въпреки , че преминавате през един важен процес на израстване, еволюция и трансформация, вие ще обърнете особено внимание на връзката, която имате със самите себе си. Темите за удоволствията, личното щастие, способността да се обичаме такива, каквито сме, ще бъдат на масата тази есен. Слънцето, което бавно върви към знака Везни, осветява при вас въпросите, свързани с ценностната система, удоволствията, финансите и талантите, които притежавате. Ще се научите да цените повече себе си и ще промените своите приоритети в живота, за да отговарят максимално адекватно на човека, в който сте се превърнали с течение на времето. Вие предпочитате да планирате всичко месеци напред, но този път се оставате да Вселената да ви изненада и се насладете на мига.



Риби – Ще направите очарователни инвестиции

Никога не е късно да превърнете мечтите си в реалност. Тази сентенция е позната до болка на представителите на зодия Риби, но тя ще предизвика само усмивки по лицата им тази есен. Ретроградният Марс ще оказва силно влияние върху вашите финанси, което ще ви застави да промените начина, по който гледате на себе си, както и на усещането ви за лична стойност. Всичко това се случва с определена цел, разбира се. Основната трансформация ще се случи по линията на интимните взаимоотношения. Ще се изправите лице в лице с най-големия си кошмар, но от вас зависи дали ще победите страховете си и ще се превърнете в една по-добра версия на себе си, която ще направи връзката ви с вашия партньор непробиваема.

Четете още: 8 неща, които ще се случат на зодия Риби тази есен