Осемте заръки на Ванга, спазването на които ще ви донесат късмет

Баба Ванга призовава да се живее в хармония със света, да се избягва злото и личния интерес, да се работи честно и да се помага на нуждаещите се. Тя ни е оставила няколко ценни завета, чието спазване всеки ден, ще ни направят по-щастливи и ще ни донесат късмет. Нека ги видим...

На прага ви, ако има подкова или православен кръст - късметът никога няма да прехвърли извън къщата.

Не оставяйте ножа на масата или забоден в хляба - ще изплашите щастието.

View post on Instagram
 

Винаги носете в себе си монета - така ще печелите пари по-лесно.

Когато купувате свещи в църквата, оставете няколко парички и за дарение.

View post on Instagram
 

„Наричайте“ и мислете винаги с добри помисли.

На масата избягвайте да казвате лоши думи - храната поглъща отрицателното.

View post on Instagram
 

Най-силното наричане за късмет се прави в петък. Докато сте в леглото при изгрев слънце. Затворете очи, представете си колко сте щастливи, намислете си желание. А след това кажете думите: "Желанието ми ще се сбъдне, защото е така заповядано." Повторете 9 пъти. След 4 часа отидете на прага на къщата и прошепнете същите думи три пъти. Успехът ще дойде, както сте си го помислили.

И накрая, но не последно място... Три дни останете на строги пости, яжте само плодове, зърнени храни и зеленчуци. Откажете се от всички лоши навици. След това отидете в църквата и не говорите с никого по пътя си. Преди да отидете, кажете молитва. В храма купете 7 свещи и ги поставете пред различни икони. Молете се на светиите за късмет, щастие и здраве. Пожелайте на хората здраве и благополучие. Когато се върнете вкъщи, кажете: “Светии, смирено се моля за помощ. Простете ми грешките, за прошка моля и благословение. Дарете ми щастие и защита от бедствия. Амин."