Автор
Десислава Недева

Осмелете се: да си хвана ли мъж Телец за гадже?

Би било напълно естествено да си задавате този въпрос, защото романтиката определено не е силната страна на този мъж. Вероятно се чудите дали някога ще изживеете страстна и изпепеляваща любов? Искам да ви кажа само едно: Никога не съдете книгата по корицата! Да, той изглежда спокоен като скала, но зад тази привидна застиналост се крие най-страстният мъж, който някога сте срещали. Все пак да не забравяме, че зодия Телец се управлява от планетата на любовта – Венера.



Мъжът Телец и връзките

Той е истинска мистерия за жените. Дори след дълги години брак, съпругата на Телеца все още открива скрити черти от неговия характер. Такъв мъж избира своята спътница в живота бавно и не се впуска в прибързани предложения за брак. Първоначално ще изглежда студен и резервиран, но веднъж подарил сърцето си на своята избраница, няма по-романтичен човек на планетата от него. Той ще иска да свали и Луната, за да я направи щастлива, както и да я предпази от всяко зло на тази планета. Мъжът от тази зодия е изключително верен партньор, но изисква същото отношение и от любимата си. Дори погледите на другите мъже го карат да ревнува до безумие, което може да бъде колкото романтично, толкова и задушаващо.



Първите ви срещи

Когато за първи път излизате с мъж от зодия Телец, трябва да имате няколко неща наум. Първо, той ще забелязва всеки ваш жест и ще запомни всяка ваша дума, поглед, намек. Уверете се, че изглеждате надеждно в неговите очи, защото единственото, което търси е сигурност и последователност във вашето поведение. Ето защо е изключително важно да се държите естествено. Всеки намек за позьорство или фалш ще ви отдалечава все повече и повече от него.

Второ, много вероятно е точно вие да сте инициатора за първата ви среща, защото Телецът не е особено напорист, когато става дума за лични отношения. Предложете му място, което е спокойно и не предполага изненади, защото той не си пада по приключенските изпълнения. Изискан ресторант с гурме кухня ще ви свърши идеална работа, тъй като този мъж обича да си похапва и държи на лукса и високото качество. Заложете на сигурното и няма да сбъркате.



Връзките от разстояние

Телецът може да избира бавно и да ви скъса нервите със спокойствие и инертност, но веднъж спечелили неговото доверие, можете да разчитате на истински лоялен партньор. Дори да ви разделят хиляди километри един от друг, неговата вяра във вас ще остане непоклатима. Е, не бива да злоупотребявате с нея и да си играете с чувствата му, но както той може да ви има доверие, така и вие ще бъдете спокойни, защото този човек има очи само за вас. Без значение от обстоятелствата, вие винаги можете да разчитате на него, за всичко и по всяко време. Връзките от разстояние изискват голяма отдаденост и търпение, а кой друг, ако не Телецът е истинското въплъщение на думата търпение.



Не правете това у дома, ако искате мъж Телец за партньор

Има няколко неща, които подлудяват Телците, но не в онзи сексуален смисъл, за който може би се сещате. Това са действия и черти на вашия характер, с които тези мъже не могат да направят компромис. Първото нещо, което ги принуждава да странят от вас е, ако усетят, че сте прекалено авантюристични натури и реакциите ви са първични, резки и изненадващи. Телецът обича рутината и се чувства комфортно на познати и удобни за него места. Непознатото го плаши, а високият адреналин никога не му е понасял добре. Отстрани може да изглеждат скучни и мързеливи, но парадоксът при тях е, че те не харесват и хората, които по цял ден бездействат. Също така е добре да развиете вкуса си към хубавата храна, стилното облекло и изкуството, ако искате да задържите такъв мъж до себе си. Но най-важното правило, за да сте щастливи заедно, е да бъдете отговорни, сериозни и стабилни в отношенията си един към друг. Всичко друго се изглажда и напасва с времето. И не забравяйте, че успешната връзка никога не се случва на магия, а трябва да се подхранва всеки ден с любов, внимание и старание и от двете страни. Тя е като жив организъм, който има нужда от ежедневна грижа, за да бъде в добро здраве и да процъфтява.

Четете още: Мъжът Овен – Лошото момче на зодиака, което всяка жена трябва да има в живота си