Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът през ноември: Интензивни емоции, победи и спиращи дъха моменти

Скъпи Овни, ноември за вас ще бъде нестабилен месец, пълен с интензивни емоции. Каквото и да се случи, запазете спокойствие. Поемете дълбоко въздух и изживейте моментите, които ще ви накарат да се почувствате живи. Вие сте от хората, които се придвижват бързо и динамично към определена цел и посока, но въпреки това понякога може да се наложи да намалите скоростта и да не бързате.

На работа този месец ще ви донесе някои препятствия и трудности. Висящите въпроси ще изискват намиране на бързи решения. Изглежда, че планетарната обстановка не благоприятства незабавното им разрешаване. Останете фокусирани и гъвкави. Ще е необходимо да се обърне специално внимание на бизнес партньорствата, връзките с обществеността и проектите, които са от по-голямо и дългосрочно значение. Избягвайте да сключвате нови договори и проверявайте добре всеки елемент, преди да подпишете какъвто и да е официален документ или договор. Позициите ви ще бъдат разклатени от нечии интриги.

Тъй като Меркурий става директен във въздушните Везни на 3 ноември, ако ретроградното му движение е повлияло отрицателно на връзките в живота ви през последните две-три седмици, можете да очаквате с нетърпение скоро всичко да се върне в релсите. Ще започнете бавно да премахвате пречките, които сте имали в обществените и личните отношения, и отношенията с бизнес партньори.

Управителят на вашия знак - Марс, също ще стане директен след 14 ноември, като ви дава сила и издръжливост не само да се състезавате с най-добрите, но и да победите! Вашият авторитет и лидерски умения ще започнат да излизат на преден план. Ще изпълнявате задачи, които са ви били трудни в миналото, по-бързо и по-ефективно. Втората половина на месеца благоприятства новите планове; всичко, което планирате, лесно ще бъде изпълнено и ще почувствате допълнително удовлетворение.

Приложете част от своя чар, за да постигнете някоя от по-амбициозните си цели. Ще бъдете изумени от това, което може да направи малко очарование! Навременната усмивка може да отвори важни врати.

Венера ще сформира опозиция с Марс на 9 ноември и в дните около тази дата може да се стигне до открита вражда между вас и любимия ви човек. Ако не се опитате да намерите компромисно решение, това може сериозно да наруши връзката ви, дори да доведе до временна раздяла. Венера също така ще направи квадратури с Плутон, Юпитер и Сатурн през втората половина на ноември, което ще доведе до сериозни разногласия относно общите цели и ще затрудни още повече решаването на вече актуални проблеми във връзката ви с партньора.

Четете още: Най-добрият секс за Овена е с тези 3 зодии