Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, 2023-та ви носи скок в кариерата и зашеметяваща любов

Скъпи Овни, със сигурност 2023 е важна година в много отношения за вас. Един цикъл ще се затвори и ще започне друг. С Юпитер във вашия знак до май месец, можете да рестартирате с нови идеи и проекти. Мнозина ще предприемат смяна на местожителство, на нова работа, нови инвестиции, нови промени в различни области на живота. Ако искате да смените работата си или да направите скок в кариерата, като се издигнете нагоре, това ще бъде подходящата година за вас. Планетата на късмета и изобилието ще ви подпомага. Ще почувствате изключителна сила в себе си, която ще ви тласка към действие.

В любовта и в отношенията като цяло, тази година също говори за стабилност. В много случаи най-красивото нещо, което може да се случи, ще бъде да се влюбите, да намерите правилната душа, която да сподели живота си с вас. Юпитер, който се намира във вашето звездно небе до май 2023 г. показва, че ако вие сами поемете юздите на любовта, ще можете да си върнете обратно в свои ръце контрола. Свободните представители на знака ще имат много благоприятни възможности да срещнат нови хора.

Вашият управител Марс ще ви направи по-очарователни, общителни, съблазнителни, дори алтруистични и щедри, и ще можете лесно да спечелите сърцето на човека, който ви привлича, но също така вие самите ще бъдете ухажвани.

Септември и първите 10 дни на октомври с Марс във Везни, трябва да бъдете много внимателни с всички онези трудности, които могат да създадат усложнения в отношенията и да се влошат. През този период са вероятни по-чести кавги. Трудно ви е да се оставите да бъдете доминирани от партньора си. Важно е да се стремите към компромис и да разтоварвате вътрешното напрежение със спорт, вместо със спорове. В същото време по това време необвързаните ги очаква приятен период.

Това е година на личностно израстване, година, в която можете да планирате много неща за бъдещето като брак, партньорство, дете или закупуване на къща за живеене. Не пропилявайте този период, ако имате някой до себе си, но правете важни планове заедно за следващите няколко години.