Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, ето в кой ден от 2022-а ще срещнете голямата любов

Скъпи Овни, 2022 година ще бъде важна година за всички родени под този знак. Ще бъдете амбициозни и готови да се осмелите да поемате рискове. Това е подходящият момент да направите промяна в живота си. Ще изпитате удовлетворение, но и ще срещате трудности, моменти на криза, важното е никога да не губите самочувствие и увереност в себе си. Ще прекарате напрегнати моменти, но благодарение на Сатурн, който ви помага да се организирате, за да бъдете още по-ефективни и който ще подкрепя вашите проекти, ще можете да запазите курса, ограничавайки отклоненията. Вашата цел е да видите амбициите си да успеят. Планетата на щастието Юпитер също ще се намеси и ще ви окаже огромна подкрепа. Благодарение на влизането ѝ във вашия знак през май, късметът ще е на ваша страна. От там нататък знаете как да разпознавате и да се възползвате от възможностите, които ви се представят. Успехът е близо. С каквото и да се заемете, сега можете да успеете!

Когато Слънцето навлезе в Овен, можете да предприемете повече действия и инициатива и да се стремите да правите нови неща. Новите ви нагласи или новите ви знания могат да донесат нови насоки в личния и професионалния ви живот.
Важно е да се грижите за здравето си, за да имате достатъчно енергия и сила през цялата година. Като цяло със сигурност няма да ви липсва ентусиазъм, но се пазете от нервна преумора или някои промени в настроението, особено през първото тримесечие, когато ще чувствате лек спад в жизнения си тонус. По-късно, малко по малко, ще откриете своя вътрешен мир.

Вашият социален живот и приятелства, както и всякакви групови ангажименти, в които участвате, изискват особено внимателно отношение тази година, тъй като потенциалът за хаос е много голям. Не се оставяйте да бъдете увлечени от лични илюзии, суета и лъжи, дори тези на другите към вас. Осъзнайте, че огледалната игра е активна във вашия живот: ако сте честни, внимателни и търпеливи, не се увличате от прекомерно желание за арогантност и поддържате смирението си, можете да се отървете от фалшиви приятели и енергийни вампири, които просто източват енергията ви. Не пренебрегвайте гласа на интуицията си, за да избегнете превратностите на съдбата.

В периода от 11 май до 28 октомври Юпитер ще ви подари чисто любовно щастие. Независимо дали мечтаните срещи, дългоочакваното кандидатстване или семейното планиране, много неща вече са възможни. Всеки, който е необвързан, трябва да се подготви за нови контакти и любовни връзки.