Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, февруари ви носи положителни изненади в личен план

Скъпи Овни, въпреки че началото на февруари може да бъде доста предизвикателно за много от вас, положете усилия и ще имате реален шанс да направите пробив в кариерата си. Старайте се обаче да не надценявате възможностите си и не губете позиции.

Този месец създава благодатна почва за вас да претендирате за нещо на професионално ниво, да постигнете професионална цел, най-вероятно да можете да договорите условията на професионално споразумение, което вече съществува.

Марс, планетата на енергията, все още е в знака Близнаци, като по този начин е в благоприятна позиция към знака ви, а това означава, че все още ще получавате много смелост, енергия за действия и също така полезна подкрепа за здравето.



Планетата на комуникациите Меркурий остава в Козирог до 18 февруари, като по този начин образува неблагоприятен аспект към знака ви, поради което трябва да се концентрирате по-добре, за да не възникнат грешки в цялата сфера на общуване, но най-вече в работата ви.

Планетата на щастието Юпитер продължава да се движи през собствения ви знак (до май), като по този начин ви оказва благоприятно влияние, поради което сега може да има най-добрите възможности във всички области на живота, което е много удовлетворяващо. Дръжте широко отворени очите си и се възползвайте от възможностите!



Февруари носи положителни изненади по отношение на срещи, запознанства и флиртове. Освен това, хороскопът ви показва, че освен работа и задължения, ви очакват много контакти с вашите приятели и любими хора. Изглежда, че през този месец няма да има особени проблеми и трудности в личния живот.

Ако сте необвързани, е много вероятно да създадете ново запознанство или да прекарате вълнуващи моменти с човек от по-широкото ви обкръжение.