Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, май е идеалният месец за флирт

Скъпи Овни, за вас май ще бъде месец, пълен с предизвикателства и препятствия. Време е да се адаптирате към промените. Имайте предвид, че има външни фактори, които не са под ваш контрол, така че се съсредоточете върху това, което можете да контролирате само.

Избягвайте конфликти и ако имате нещо, което ви притеснява, говорете с някой, който наистина може да реши проблемите, а не да ги влошава.

Месецът ще изисква от вас съзнателни усилия и енергична активност. Ще са необходими повече действия и амбиции, за да намерите нови възможности за лична и професионална реализация или да направите важни промени.

Събитията ще изискват по-голям разход на енергия при изпълнението на вашите задачи, но когато ги изпълните, ще почувствате удовлетворението и мотивацията, че всичко е възможно, стига да предприемете предпазливи и планирани действия, без импулсивно поведение. Слънцето, Меркурий и Венера ще транзитират в Телец, оказвайки положително влияние върху финансовите дела.

Ще бъдете в добро здраве, ако успеете да освободите напрежението. Добър вариант са масажните сеанси, поне три пъти през месеца, за да можете да се почувствате добре.

През май миналото се връща при мнозина и е възможно някои модели в областта на семейните отношения да се повторят. Семейните задължения и решаването на много въпроси могат да ви отдалечат от личните желания.

Опитайте се да намалите отговорностите си - време е да се посветите малко повече на плановете си. Също така ще трябва да се посветите повече на хармонията и емоционалния баланс.
Месец май ще ви представи нови социални контакти, нови приятелства. Идеалното време за флирт, но без игри за тийнейджъри. Игрите на котка и мишка просто уморяват и крадат енергията ви.