Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, март ви носи незабравим флирт и нови възможности в работата

Скъпи Овни, през март някои от нещата може да изглеждат трудни. Първата фаза вече е започнала, така че нейните ефекти ще бъдат доста видни през този месец. Важно е да бъдете спокойни и да следвате пътя на логиката. През новия месец ще получите добри възможности за работа, но бъдете внимателни, ако влизате в нови начинания и партньорства.

Март ще бъде много стресиращ и труден месец за вас по отношение на кариерата. Имате впечатлението, че заслужавате повече и с вашите действия можете безразсъдно да застрашите настоящата си позиция на работа. Марс ще има сериозно влияние върху поведението ви след първата седмица на месеца. Трябва да се въздържате от прибързани действия, за да не попаднете в ситуация, в която трябва да обяснявате на всички, че не сте виновни. Подхранвайте добри отношения с колегите. Ако се наложи да подписвате документи, уверете се, че всичко е законово правилно. Нужно е да сте предпазливи относно дейността си по отношение на финансите. Трябва да можете да управлявате рутинните разходи през този период и да спестите достатъчно пари за бъдещите нужди.

Март ще донесе духа на личната трансформация, която ще се отрази във всички области на живота ви. Всички илюзии, които сте създали досега, ще започнат да се разпадат, така че духовната ви промяна ще изглежда много по-ясна. През този период ще стоите здраво стъпили на земята. Трябва да отделяте повече време на себе си и да разбере истинските си желания, ценности, да си поставите цели и да мислите за начините за постигането им. Заслужава си да се доведат до логическо заключение всички отложени дела и натрупаните проблеми. Понякога ще се чувствате, че времето сякаш е спряло и нищо не се случва, но този период трябва да се използва ефективно, за да работите върху себе си.

Трябва да се съсредоточите върху намаляването на стреса, като програмирате ежедневните си дейности – достатъчно релаксация и почивка да има. Здравословната диета и редовните упражнения ще допринесат за доброто здраве. През втората половина на месеца се пазете от нараняване.

Марс и Венера могат да създадат конфликтни ситуации в личните отношения и трябва да изчакате до последната седмица на месеца, за да се насладите на истинска любов и страст. Не бъдете агресивни в подхода си към формирането на любовни съюзи. Давайте малко повече "свобода" на партньора си. Свободните представители на знака ще имат шанс да преживеят кратък флирт с някой, който ще ги привлича магнетично.