Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, очаквайте нова любов през февруари

Февруари обещава да бъде прекрасен месец за ориентираните към кариерата хора. Планетарните аспекти ви помагат да постигнете целите си. Ще има великолепен растеж и постижения. Планетарният импулс е много силен, което ще ви помогне да успеете. Бъдете готови да се изправите пред месец, развиващ се с бързи темпове и пълен с активност!
Планетарните позиции са концентрирани в горната половина на диаграмата. Следователно професионалните въпроси, заедно с външните цели, ще ви държат доста заети. Време е да направите бъдещи планове след анализ на минали дейности. Няма нужда да правите компромиси или да се приспособявате към хора и ситуации. Ако мислите да започнете нови начинания, времето е благоприятно.


През първата половина на месеца Марс пътува през 9-ти дом на вашия хороскоп и този период е благоприятен за установяване на контакти с чуждестранни партньори, командировки в чужбина и намиране на работа в чуждестранни компании. Но не бива да се доверявате на нови партньори - предупреждава Меркурий ( бизнес, комуникация ) от 12-ти дом ( усамотение, тайни неприятели).
След като стане ретрограден Меркурий (от 17 февруари до 10 март) старите връзки могат да бъдат подновени. Също така периодът на „ретро живот“ е подходящ за коригиране на грешки, допуснати преди. Трябва да откажете да сключвате сделки, да подписвате важни документи и да преговаряте - има голям риск отново от грешки.


През февруари ще имате възможност за укрепване на финансовите позиции. Венера влиза в 1-ви дом от 7 февруари и ще ви помага да проявите лидерските си качества и да постигнете целите си. Добър месец като цяло на здравето. Хроничните заболявания ще бъдат под контрол. След 8-ми романтичните чувства към вашия партньор/ка ще станат интензивни. Може да има конфликти и разногласия между членовете на семейството през целия месец. Това ще окаже неблагоприятен ефект върху децата и трябва да се отнасяте с тях внимателно.


В началото на месеца, благодарение на аспекта на Венера и Сатурн, ще бъде възможно да се справите с някаква объркваща ситуация на отношенията. Като цяло месецът е благоприятен както за нови запознанства, така и за укрепване на настоящите отношения. Овенът ще изглежда просто прекрасно и ще стане още по-привлекателен в очите на противоположния пол. Свободните представители на знака ще имат много добри перспективи за започване на любовни партньорства. Но те са повече за забавление, отколкото за истинска любов.