Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през декември ще бъдете по-смели и решителни от всякога!

Скъпи Овни, хороскопът ви за декември показва, че този месец ще станете по-безразсъдни, решителни и смели от всякога. Краят на годината ще доведе до поредица от промени, като всички те ще бъдат към по-добро.

Препоръчва се да не седите на едно място. Използвайте момента, когато късметът е на ваша страна и имате реалния шанс да промените ситуацията към по-добро. Това се отнася както за професионалната сфера, така и за личния живот. Вече можете смело да правите планове за бъдещето и да правите неща, които предвиждате в дългосрочен план. Тези, които сега се борят с криза, депресия, ще бъдат изправени пред период на нови надежди и начинания. Уверено вървете по своя път, вярвайте в щастливия изход от събитията, вярвайте на себе си и на интуицията си. Живейте в хармония със себе си и света около вас. Но не разкривайте на никого за бъдещите си планове, в противен случай енергията за успешното им изпълнение ще бъде загубена преждевременно. През месеца ще срещнете влиятелни хора, които ще играят важна роля във вашето бъдеще.

Колкото и добре да се развива месецът, не трябва да загубвате бдителността си. Бъдете внимателни към всеки малък детайл, когато съставяте договори и документи, свързани с финансови транзакции. Имайте винаги резервен план, в случай че нещата не се развият по начина, по който бихте искали.

Вашият имунитет ще бъде отслабен през първата и втората декада на декември. Възможни са проблеми с дишането, вирусни инфекции, урологични инфекции или възпаления и ще бъдете чувствителни към променящите се метеорологични условия. Лесно ще се уморявате и ще ви трябва повече почивка.

Обвързаните Овни ще бъдат изправени пред големи решения в сферата на любовта през месец декември. Много бракове ще бъдат в криза и ще има недоразумения между партньорите. Проблемите са свързани основно с финансите, но може да има и други конфликти. Подкрепа и полезни съвети, ще бъдат осигурени от вашите родители или близки приятели.

Емоционалният живот може да бъде добър, ако сте готови за промяна и компромисни решения във връзката. През този период ще можете да се приспособите към ситуацията и да се опитате да успокоите напрежението.

Може би е най-добре да си починете от всичко за известно време и да прекарате ден-два сами, с мислите си, за да намерите адекватно решение. Не се изтощавайте психически или физически, а пестете енергията си, която ще ви е необходима.