Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през януари отворете сърцето си за любовта

Всяка нова година започва с надежда и оптимизъм и тази не е по-различна. Месечният хороскоп за януари ви обещава нови постижения. Пригответе се за щастливи времена. Професионалните въпроси и външните цели ще бъдат на преден план. Вие имате подкрепата на Меркурий, Венера и Марс в начинанията си. Меркурий ще помогне да направите плановете си, а Марс ще ви помогне да ги изпълните. Венера ще се включи със социалните си връзки.


В началото на годината все още може да ви липсва увереност в себе си, особено като се има предвид, че някои от вашите проекти не са преминали така, както сте искали. Време е да направите тази стъпка, която не сте се осмелявали да предприемете. Трябва да избягвате стресови ситуации или да вземате решения, които включват внезапни промени в живота ви.


Трябва да бъдете изключително толерантни и дипломатични към партньора/ката си през месеца, тъй като ще сте склонни да имате бунтарско отношение, повишавайки своята импулсивност и лесно могат да се появят търкания във връзката ви. В любовния живот на свободните представители на знака идват положителни промени. Отворете сърцето си за любовта.