Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, юни ви носи нова любов и сбъднати желания

Скъпи Овни, планетата на експанзията Юпитер ще остане за една година във вашия финансов сектор, като ви предлага възможност да спечелите повече.

Вашият вкус към риск ще се увеличи десетократно от тази астрална атмосфера и ще ви тласне към извършване на смели финансови операции.

Ще сключите добра сделка, ако се занимавате с бизнес или покупко-продажба и ще получите бонус, а може би твърдо ще решите да спестите пари, за да си вземете нещо голямо. Можете да се чувствате горди от себе си и това, което сте постигнали.

В професионалната област подкрепата на няколко звезди ще бъде отлична, защото ще ви зареди с енергия, ще повиши състезателния ви дух, ще изясни отношенията ви с другите и ще ви даде сила да кажете какво мислите.

Пазете се от физическа и нервна преумора. Не искайте да получите всичко веднага и проявете търпение и умереност в усилията си. Нали знаете приказката, че „Който иска да стигне далеч, се грижи за коня си“.

Всичко, свързано с вашия дом, вашата резиденция ще бъде напълно облагодетелствано. Ако обмисляте трансформации в тази област, те ще се сбъднат според вашите желания.

Вие сте по-привлекателни от всякога. Венера в Лъв ще бъде там, за да повиши самочувствието ви и да засили емоциите ви. Затова ще говорим за светеща аура през много слънчеви дни. Винаги се опитвайте да поддържате добри отношения с другите.

Съвместният ви живот ще има добри шансове да поеме в нова и по-добра посока. Юпитер ще работи във ваша полза. Това ще ви даде възможност да изразите себе си повече и ще накара вашия партньор да разбере по-добре дълбочината на чувствата ви към него. Значителни шансове се обещават на тези, които сериозно обмислят да встъпят в сериозна връзка.

Четете още: Марс в Лъв насърчава флиртовете