Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, звездите ви призовават за спокойствие и благоразумие

Овен – Звездите ви призовават за спокойствие и благоразумие. Затова се откажете от всички важни въпроси. Не се опитвайте да насилвате събитията. Можете да загубите много, ако упорствате, но гъвкавостта на мисленето ще ви помогне да намерите нестандартно решение, което най-добре отговаря на ситуацията. Благоприятно е за медитация, всякакви енергийни и духовни практики.

Телец
– Денят за мнозина ще е пасивен и инертен. Може да ви липсва желание да правите каквото и да било, защото сте се оставили на унинието. Добрата музика ще подхрани чувствеността ви и ще стимулира въображението ви, ще повдигне духа ви.



Близнаци – Луната в Близнаци провокира хората към лекомислени действия, така че няма причина да се съпротивлявате на желанията си: предайте се на чувствата си. Звездите ви призовават да бъдете мъдри: понякога е по-добре да замълчите. Не се фокусирайте върху отрицателните неща.

Рак – Днес ще бъдете много възприемчиви и емоционални, не крийте чувства си от другите. Връзките с любим човек обещават да бъдат страстни поради все още действащият съвпад на Венера и Марс. Лесно ще изразявате любовта си.



Лъв – Ако вземете важно решение на този ден, то ще бъде правилно, защото ясно виждате цялата картина. Навлизате в период на изцеление и растеж, идва време за нови начала. Може да се изнервите поради очакването на нещо. Възможно е да имате емоционални или сексуални проблеми.

Дева – Настройте се на позитивна вълна. Внимавайте да не се изгубите в лабиринта на собствените си мисли. Любовният живот може да ви причини известни притеснения или ядове, но единствено от вас зависи нещата да не излязат от контрол.



Везни- Звездите днес са благосклонни към вас. Въпреки, че е добре да използвате деня за почивка, вие сте изпълнени с енергия и не по-малко ентусиазъм, така че можете да предприемете нещо по-активно и интересно.

Скорпион
- Днес на повечето от вас вниманието ще е изцяло погълнато от партньорските отношения и домашните отговорности. Наясно сте с миналите грешки и ще се опитате да ги поправите. За други пък, основното нещо за деня, ще е да търсят нови развлечения.



Стрелец- Имате свободата да следвате инстинктите си. Може да измените на собствените си навици дори. Свободните представители на знака спокойно могат да се отдадат на мимолетни романтични отношения.

Козирог- Днес е добре да прекарате известно време в уединение. Комуникацията с природата също ще ви е от полза: ще подобри настроението ви и ще укрепи вашето емоционално здраве. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.



Водолей- Един от онези дни, когато смелостта и рискът са напълно оправдани, тъй като те допринасят за постигането на вашите цели. Вашите постъпки днес най-вероятно ще се ръководят от творческо вдъхновение, вяра в нещо и надежда за по-добро бъдеще.

Риби- Усилва се вашата мечтателност, но мечтите трябва да съответстват на реалността. Самотата позволяваща да се отдадете на приятни спомени, може да ви изглежда по-привлекателна, отколкото да бъдете в компания на други хора или на претъпкани места.