Автор
Десислава Недева

Овните лъжат страстно, Лъвовете изнасят цяло представление!

Както казва великият д-р Хаус от едноименния култов сериал, „Всички лъжат“. Независимо дали човек си служи с така наречените бели лъжи, с които се опитва да избегне казването на истина, от която неговият събеседник ще го заболи или лъжат за ужасни неща, това си е откровено предателство. Честността винаги е най-добрата политика, която можете да прилагате при общуването си с околните, но е малко нереалистично да очакваме, че всички са искрени с нас в 100% от времето. Вижте как всяка една зодия изопачава истината и се научете да четете между редовете. Тогава ще бъдете с една крачка напред пред останалите.

Овен

Овните лъжат страстно и упорито. Вие винаги говорите кратко, ясно и с голяма доза очарование. Освен това пламенно защитавате позицията си и влагате толкова много страст в опита си да докажете своята правота, че никой никога не може да заподозре, че лъжете най-безцеремонно събеседника си.



Телец

Телецът наистина вярва в лъжливите думи, които изрича. Докато обмисляте как точно да изопачите истината, вие влагате толкова много старание и креативност, че сами започвате да се убеждавате в правотата си. Това е така, защото много добре осъзнавате, че в момента, в който започнете да се съмнявате в казаното, ще бъдете спипани.

Близнаци

Вие успявате да измислите брилянтна лъжа на момента и просто се оставяте на въображението да ви води. Понякога дори няма сериозен мотив, който да стои зад измислиците ви. Вие наистина обичате да създавате своя собствена истина, много по-интересна от реалността.



Рак

Ако намесите и емоциите в лъжите, които изричате, те стават за вас все по-истински. Дори другите да не вярват на нито една ваша дума по темата, на тях би им станало неудобно да ви го кажат. Кой би се усъмнил в думите ви изобщо, щом вие се разпадате на парченце пред очите им?

Лъв

Лъвовете изнасят цяло представление, докато лъжат. Те са репетирали всяка една реплика от монолога си и са си представяли вашето възхищение от чутото. Истински виртуози в манипулирането на другите чрез магията на изкуството.



Дева

Девите обмислят всяка своя дума и становище така, че фактите, които излагат по никакъв начин да не си противоречат. Логиката им е толкова стабилна, че е по-разумно да повярваме в лъжите им, отколкото на чистата истина, която стои зад тях.

Везни

Везните не са особено дори в измислянето на небивали истории, затова те просто избягват да говорят за това, което ги тревожи. Те наивно се надяват, че другите рано или късно ще забравят за проблема. Най-силното им качество в лъжите е да отклонят темата в сюблимния момент и да привлекат вниманието ви в съвсем различна посока.



Скорпион

Когато говорят откровени лъжи, Скорпионите врят и кипят във всяка една дума, която изричат. Дори да има несъответствия и дупки в сценария им, те отстояват правотата на своите измислици толкова ожесточено, че увереността им обърква и най-мнителния събеседник.

Стрелец

Зад вашите лъжи винаги стои някоя грандиозна история, която от години чака да бъде разказана. Вие държите тя да бъде абсолютно реалистична, но и толкова очарователна, че хората да бъдта моментално заинтригувани от фабулата ѝ и да чакат с нетърпение развръзката.



Козирог

Когато лъжат, Козирозите разчитат не само на думите, които изричат. Те винаги включват някоя безпогрешна истина в изказванията си, така че събеседниците им да не поставят под въпрос генералната тема на разговора.

Водолей

Водолеите разчитат на числата и смятат, че колкото повече хора привлекат на своя страна, толкова по-трудно ще бъде на останалите да се усъмнят в правотата на техните изказвания. Освен това те винаги имат подготвено алиби и редица свидетели, които да докажат, че думите им са истина.



Риби

Рибите са истински виртуози в убеждаването на хората, че те никога не биха излъгали за каквото и да било. Те се опитват да ги убедят, че са прекалено сладички и милички, за да им бъдат преписвани подобни грехове или че ви обичат толкова силно, че никога не биха предали доверието ви. Това определено е действаща политика на действие, когато искаш да скриеш истината от някого.

Четете още: Тези 4 зодии ги очаква голяма промяна през 2021-а

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук >>