Автор
Woman.bg

Пазете се! Днешният ден е белязан от три шестици (666)

15 юли, понеделник

Луната расте (до 17 юли), а Меркурий е ретрограден (до 1 август).

Според народното поверие 15, 16 и 17 юли са най-горещите дни в годината и точно затова се наричат Горещници. Те се почитат във връзка с огъня, който носи топлина и живот, но е и безмилостна стихия. Ето защо през това време е особено важно да не се палят огньове и да се пазят природата и дома от пожари.



Интересното в случая е, че и думата „огън“, и „Горещници“ имат на кирилица едно и също Ключово число 6, а още по-интересно е съотношението на първите гласни и съгласни букви в думите, които са идентични – ОГън и ГОрещници, като и в двете думи това съотношение е 6+4=10/1 и 6–4=2, тоест съотношение гласна/съгласна =1/2. А като прибавим към Ключовото число на двете думи, което също съвпада и е равно 6, и числото на деня 15/6, то трите 6 са сигнал за опасност в този ден и само магията на 15 е в състояние да ви предпази от отрицателните вибрации на 6 – чували сте за числото на Звяра 666/18/9.

И въпреки че народните поверия не почиват на нумерологията, то съвпаденията никога не са случайни както в математиката, така и в природата. Затова днес бъдете особено внимателни към предупрежденията на числата, пазете себе си, децата, дома си и природата от пожари, от слънчеви изгаряния, топлинни удари и прегрявания, от здравословни проблеми, свързани с прекомерно излагане на слънце и топлина. Пийте повече вода и течности, носете със себе си в горещите дни освен вода и малка кока-кола, особено ако се налага да сте навън в горещите часове на деня, защото няколко глътки от нея ще помогнат на границите на кръвното налягане да се раздалечат, за да не ви прилошее от ниските му стойности, предизвикани обикновено от топлината.

Автор: Suny Lambroso