Автор
Христина Кирилова

Перфектният Св. Валентин за всяка зодия

Всяка година тези от нас, които имат половинка до себе си, с нетърпение очакват Свети Валентин, за да прекарат една чудесна романтична вечер. Дори и някои да не си го признават, истината е, че всички тайничко се надяваме да получим изненада от любимия си човек или просто да споделим 14-и февруари заедно, радвайки се на обичта си.

Някои двойки правят планове месеци по-рано за празничния ден, други се доверяват на случайността и оставят всичко буквално за последния момент. Днес ще ви помогнем да планирате перфектния за вас Св. Валентин с помощта на характерните черти от зодията ви.

Овен

Вие обичате силните преживявания, рязката смяна на емоции и настроения и живеете за високия адреналин. Всяко занимание, което крие рискове, ви кара да се чувствате живи и щастливи. Препоръчваме ви да прекарате празничния ден на ски, сноуборд или екстремен спорт. Също така можете да си устроите състезания с половинката, защото обичате да се доказвате и да се съревновавате.

Телец

Вие сте страстни почитатели на традициите, романтиката и хубавата храна. Ето защо за вас класическа вечеря в хубав ресторант с половинката ще ви донесе всичко, от което имате нужда. Можете да прекарате вечерта и в домашна обстановка, сред свещи и красиви цветя.



Близнаци

Известно е, че сте прекрасна компания и обичате около вас да бъде весело и забавно. Но в същото време и лесно се отегчавате и сте склонни да посетите няколко места за няколко часа. Затова е добре в празничната вечер с половинката си да се ориентирате към концерт и вечеря или да отидете на комедийно шоу.

Рак

Нищо не може да ви изкуши повече от домашния уют, дори и на Св. Валентин. За вас празничната перфектната празнична вечер е хубаво ястие, приготвено от вас, тиха музика, свещи и сладки приказки с любимия човек.

Лъв

Обичате да бъдете перфектни и да организирате всяко събитие в живота си и Св. Валентин не прави никакво изключение. Сигурни сме, че ще се постараете да направите най-добрия подарък за половинката си, защото вие обичате сантименталните жестове. След като прекарате няколко часа в романтична обстановка ще имате нужда да отидете на парти с половинката си.

Дева

Въпреки че държите на половинката си и обичате да прекарвате времето си заедно, не отдавате толкова голямо значение на празника. За вас е достатъчно да отидете на ресторант с качествена кухня или да си подарите един ден на спокойно място в хубав хотел и да се отдадете на спа процедури.

Везни

Вие обичате красотата и лукса. Затова е добре да изберете някое кокетно местенце с хубава гледка и да сложите най-стилната си рокля. Разкошът и романтиката са всичко, от което имате нужда на Св. Валентин.



Скорпион

Вие сте верни на мистерията и силните емоции. Ето защо ви препоръчваме да отидете на кино с половинката си и да гледате някой трилър. След това можете да отидете на някое тихо и романтично местенце, където да се отдадете на любовни ласки. Разбира се, никой не се съмнява, че ще завършите вечерта с бурен секс.

Стрелец

За вас всеки празник е повод да посетите ново и вълнуващо място. Вие копнеете за приключения и затова романтично пътуване за Св. Валентин ще ви се отрази чудесно. В случай, че не можете да пътувате в този ден, можете вие и половинката ви да посетите нов ресторант с нетрадиционна кухня.

Козирог

Почти сигурни сме, че вашата организирана личност вече е подредила програмата за Св. Валентин по часове. Единственият начин да се чувствате щастливи, е само ако вечерта е добре планирана до последния детайл. За вас перфектната празнична вечер е в най-хубавия ресторант в компанията на любимия ви човек.

Водолей

За вас идеалният Св. Валентин съвсем не включва просто вечеря, сладки приказки и кутия бонбони. Сигурни сме, че вече сте се поинтересували за някое вълнуващо събитие, например концерт, което да споделите с любимия си. Вие обичате танците и щурите купони, ето защо е хубаво да помислите за някое голямо парти. Също така всичко, което е нестандартно за този празник, определено ще прикове вниманието ви.

Риби

За вашата романтична натура перфектната вечер на Св. Валентин включва романтична вечеря на тихо място, кино, след което да се приберете с любимия и да си направите хубава гореща вана. Всеки традиционен детайл като бонбони, шампанско и ягоди със сметана просто ще ви разтопи.