Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Пълен хороскоп за Стрелец за декември

През декември Стрелец ще се срещне с неизвестното. Мнозина ще се изправят пред големи предизвикателства в бизнес сферата, когато трябва да научат нещо ново за себе си и света около тях. В професионалната област ситуацията е много добра и се отварят много добри възможности за напредък.

Вашият 2-ри дом на парите и материалното благополучие се активира от доста планети през декември. Важно събитие на месеца е влизането на Юпитер, вашият управител на знака ви в същият този дом, в който вече са разположени Сатурн, Плутон, Венера, Южният лунен възел, а на 21 декември Слънцето също се присъединява.
Юпитер ще донесе просперитет, ако сте се поучили от грешките и опита си от миналото си и чрез уроците, които Сатурн и Плутон ви донесоха.

Ако не сте научили никакви уроци, ще повторите грешките, които сте допуснали в миналото, усложнявайки даже простите неща. Време е да изработите ясни стратегии и реалистични бизнес планове, но внимавайте да не сгрешите отново! Декември е повратна точка, в която ще трябва да вземете важно решение за това, което искате да постигнете по-нататък. Бъдете мъдри и сдържани.
Меркурий, вашият управител на отношенията и брака, излиза от тъмнината на 12-я ви дом на 9 декември и влиза във вашия знак, където ще остане до 29-ти. Вие отново ставате по-ярки и по-привлекателни от всякога, знаещи как да привлечете вниманието към себе си. Марс, управителят на вашият 5 дом (любовта, приключенията, флирта и децата) остава в 12-я ви дом (изолация, жертви, тайни отношения) и може да направи бурен и активен любовният ви живот. Някои ще прекратят безперспективни връзки, които нищо не им носят, други, които не могат да напуснат партньора си, ще пропуснат всичко хубаво, което биха могли да преживеят в момента.

Четете още:

Топ 5 на най-лошите съпруги според зодията