Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Пълен хороскоп за Стрелец за март

Ето какво ще се случи на стрелците през март:

Венера прави квадрат със Сатурн в началото на март и ви води в застой в областта на парите. Възможно е увеличение на разходи. Бъдете пестеливи и избягвайте рисковани финансови ходове и рисковани инвестиции. Меркурий ще се върне обратно в знака Водолей и ще ви накара да изглеждате неорганизирани. Ще можете да се организирате по-добре и да планирате по-лесно след 10 март.

Представителите на знака Стрелец могат да гледат с увереност в бъдещето. Няма да имате проблеми, с които не сте в състояние да се справите. Този месец ентусиазмът, доброто ви настроение, ненаситното ви желание за свобода и силни емоции ще ви помогнат да забравите за проблемите и да се наслаждавате на живота повече. Но не позволявайте нетърпението ви да ви спре да се възползвате от вашия късмет. Творческите хора ще открият неочакван източник на вдъхновение.

Възможно е през месеца да преживеете моменти с някои емоционални възходи и падения, които могат да повлияят на личните ви отношения. Контролирайте своите импулси. Общуването с любимия човек ще бъде трудно през първата десетдневка на март. Някои от недоразуменията, които вече имате, ще бъдат повторени отново. Този път ще можете да постигнете споразумение, така че да няма повече неяснота. На 16 март Меркурий ще влезе в знака на Риби и вашия 4 дом, което води до трудна организация на домакинските и семейните задължения.

В любовта е време открито да изразите чувствата си и да се откажете от всяка несигурност, която ви пречи да се наслаждавате на всеки миг. И ако искате да се влюбите, възможностите да изживеете любовта или да започнете връзка ще дойдат по различни начини. Представителите на знака Стрелец трябва да избягват случайни връзки този месец.

Раздаваме подаръци - включи се в нашата игра до 1-ви март от тук:

Четете още: Венера квадрат Плутон: Сега е моментът за фатално привличане с тайнствен непознат