Автор
Woman.bg

Пълнолуние в Козирог и лунно затъмнение: Лятото ще бъде паметно за всички зодии

Днешният ден настъпи ударно с лунно затъмнение и пълнолуние в Козирог. Ето какво означава това и как ще ни се отрази:

Лунното затъмнение е идеалното време за слагането на точка в дадени отношения или на определен етап от живота ни. Козирог е знак, който държи на дисциплината, стабилността и правилата. Любопитен факт е, че лунното затъмнение ще оказва влияние върху нас чак до края на годината. Затова следващата половин година е много важна за всички знаци от зодиака, хубаво е да се съсредоточите върху целите си и да ги преследвате постоянно.



Най-важното, което предстои да научим под влиянието на лунното затъмнение, е че не може да започнем начисто, ако имаме недовършени дела. И тук думата „край“ не трябва да бъде разглеждана единствено негативно, нека тя да бъде стимул да продължите напред. Всичко ще се случи по възможно най-добрия начин. Не се лишавайте от възможностите, които ще се появят пред вас и се старайте да не задържате при себе си този, който трябва да си тръгне.

Сега е времето да работите за реализирането на мечтите си. Някои от вас ще получат прозрение и най-накрая ще разберат какво искат от живота. Важните решения, които ще вземете, ще бъдат успешни!



Това лято ще бъде необикновено заради лунното затъмнение и пълнолунието в Козирог, защото душата ви ще преживее еволюция. Новото начало е пред вас, дайте му шанс и загърбете всичко, което ви пречи да напредвате. Вероятно точно сега ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, същото както на предното пълнолуние в Козирог, което бе в началото на януари. Сега е моментът за стартирането на важни начинания.

Не забравяйте, че това което ви е писано да се случи, няма да ви подмине и ако работите усилено като Козирог, ще го получите още по-скоро. Трябва да пристъпите към взимането на кардинални решения и поставянето на ясни цели, възползвайте се от заряда, който звездите ви предлагат. И запомнете, че златният шанс идва само веднъж!

Четете още: Овни, не поемайте рискове през август