Автор
Woman.bg

Пълнолуние в Козирог: Похот и ревност се задават на хоризонта!

На 28 юни в 7:54 часа настъпва Пълнолуние в Козирог, което ще продължи до следващия ден – 29 юни.

Периодът е съдбоносен и от нас ще се изисква да вземем важно решение. Следващите два дни носят със себе си ситуации, които ще покажат какво трябва да променим в мирогледа си и накъде трябва да поемем. От нас зависи да не си затваряме очите за знаците, които съдбата ни изпраща.

Пълнолунието в Козирог е изключително подходящо за приключването на отдавна започнати дела, за разрешаването на отлагани във времето проблеми, за отказа от вредни навици, а също така и токсични връзки и хора.

Не е сега моментът обаче за започването на нови проекти и връзки, за подписването на договори и осъществяването на значими покупки. До края на седмицата не е благоприятен период за сключването на брак, а също и за стартиране на интимни отношения. Малка част от романите, започнати или узаконени през този период, ще бъдат стабилни и ще просъществуват във времето.

Периодът ще ни направи по-чувствителни и раздразнителни. Знаейки това, е важно да се постараем да не реагираме първосигнално, за да не влошим трайно отношенията си с околните.

Най-силно влиянието на Пълнолунието в Козирог ще усетят кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората с лични планети и асцедент в тези зодиакални знаци.

Тъй като за Козирога е характерно незачитането на авторитети, е възможно през идните дни да демонстрираме нетолерантност и липса на уважение както към колеги и висшестоящи, така и към половинката.

Вероятно е да се появи и нелогична ревност. Възможно е дори без повод да се събуди мнителност, но не трябва да се поддаваме на подозрителността си, защото ако го направим, е възможно да изречем неща, които да разклатят хармонията във връзката за дълъг период от време.

Под влиянието на Пълнолунието може да станем по-контролиращи околните и прекалено настоятелни, чрез което да навредим както на себе си, така и на заобикалящите ни. Изведнъж ще се появи желание да налагаме собственото си мнение и да ограничаваме действията на близките си.

Интересно е, че Пълнолунието ни прави не само по-ревниви, но и по-похотливи. Подозираме половинката в изневяра, но всъщност ние сме тези, които са готови да кривнат от правия път. Периодът до края на седмицата е подвластен на похотта. Важно е да не се поддадем на изкушенията, защото никое от тях няма да прерасне в сериозна връзка.

Разбира се, Пълнолунието ще окаже и положително влияние върху нас. Козирогът по природа е амбициозен и целенасочен, затова и ние ще бъдем окрилени със сила и хъс да завършим отдавна започнати проекти.

Сега не само ще имаме желанието, което ни е нужно, за да финализираме успешно поставените задачи, но и звездите ще ни помогнат да реализираме плановете си в кратки срокове.