Автор
Woman.bg

Пълнолуние в Телец: Буря от емоции и съдбоносни промени

Тази вечер в 19.46 часа ще настъпи Пълнолуние в Телец. По време на Пълнолунието Слънцето, което в момента е в Скорпион, ще застане в точна опозиция с Луната, която се намира в знака на Телеца - нареждане на небесните тела, предвещаващо буря от силни емоции и съдбоносни промени както в личен, така и в професионален план.

Пълнолунието ще засегне най-силно неподвижните знаци Телец, Скорпион, Лъв и Водолей. А също и хора с асценденти или лични планети в някой от тези знаци.

Влиянието на Пълнолунието ще се усеща силно не само в рамките на днешния ден, но и утре - 25 октомври. Тъй като Пълнолунието се случва в оста Телец-Скорпион или по-конкретно под въздействието на материалните знаци на зодиака, периодът ще се характеризира със значими промени в областта на работните ангажименти, професионалното израстване и финансовото състояние. Възможно е да се променят отговорностите ни в офиса или пък да се появи предпоставка за започване на нова работа.

Знакът на Телеца символизира личните средства, изкарани чрез много труд, а Скорпионът - чуждите пари, с които боравим - може да са на партньора, на банките или на инвеститори. Поради това Пълнолунието днес е възможно да окаже влияние и върху единия по вид капитал, и върху другия.

Телецът е известен със своя бурен темперамент, с твърдоглавостта и упоритостта си, затова е възможно през този период да се държите по-авторитарно и да гледате на ситуациите едностранчиво, без да се опитвате да разберете чуждата позиция. Това може да е причина за сблъсък с околните и да доведе до конфликти на работното място или у дома, затова си спестете подобно поведение и се опитайте да бъдете по-далновидни.

Освен това Телецът се асоциира с устойчивостта, непреходността и отказа от промени, а Скорпионът носи духа на трансформацията и ни показва живота, който искаме да живеем. Затова през идните часове е вероятно да прозрем какво трябва да променим в личен и в професионален план. Вероятно най-накрая ще проумеете кои са хората, с които трябва да се разделите, за да достигнете до спокойствие и лично щастие, както и кои са грешните модели на поведение, които ви дърпат назад и не ви позволяват да разгърнете потенциала си.

Периодът на Пълнолуние е подходящ именно за раздяла с порочни практики, вредни навици, неподходящи хора, а също и неудовлетворяваща работа.

Пълнолунието в оста Скорпион-Телец е идеален момент за финансова равносметка и да прецените доволни ли сте от капитала, с който разполагате, и начина, по който харчите парите си. Времето е подходящо и за преценка на личните качества и способности, помислете нуждаете ли се от допълнителна работна квалификация или някакъв вид курс, който да ви помогне да израснете професионално или да е ключ към изкарването на повече пари.

Ако се достигне до заключение, че е необходима допълнителна квалификация, сега не е времето за набавянето ѝ. Нека обучението, което смятате, че ви е необходимо, започне в период на Новолуние, защото нови проекти, стартирани по време на Пълнолуние, е възможно да не се увенчаят с успех.

Затова днес и утре не взимайте важни решения, не подписвайте договори, не давайте пари на заем, не правете инвестиции, спестете си големите покупки.