Автор
Десислава Недева

Пълнолуние в знака Рак: Идва дългоочакваната промяна в света

Пълнолунието в знака Рак, което ще се случи на 30-ти декември, точно в 5 ч. и 29 мин. сутринта, ще бъде хармонично аспектирано от планетата на революцията и промяната – Уран. Духовното значение на това явление ще бъде свързано с трансформиращата енергия, свободата, интуицията и вълнуващите нови преживявания, които ни очакват през новата 2021 година. Това тълкуване на Пълнолунието бива допълнително подплатено от знаковото влияние на дълбоко духовната и артистична фиксирана звезда Алена, която съвпада с Луната. Тя предвещава добро физическо състояние на човечеството, почести, богатства и удовлетворение. Едно отлично пророчество за освобождаване от рестрикциите, благодарение на положителния ефект от въвеждането на ваксината срещу разпространението на коронавируса.



Нека първо разгледаме какво точно означава сключването на хармоничния аспект секстил с Пълнолунието в Рак. Обикновено такава небесна конфигурация се свързва с появата на добри възможности за срещи, които ни мотивират, както и участието ни в редица вълнуващи събития. Настъпват времена, в които всички задръжки падат, а изживяването на пълната ни лична свобода ще ни стимулира активно да търсим промяната, която искаме да видим в света. С настъпването на това Пълнолуние е изключително подходящо да опитате нещо ново в домашните си рутинни задължения, както и в личния си живот като цяло.



Тъй като ще сме надарени с безпогрешна интуиция в навечерието на Новата година, ние ще можем да вземем бързи и правилни решение в каква посока да поемем, след като часовникът удари полунощ. Най-доброто, което можете да направите в този момент, е просто да следвате инстинктите си и да се възползвате максимално от новите възможности, които ще срещнете по своя път. Случайни срещи могат до доведат до мигновено привличане и създаване на едно искрено ново приятелство.



Възможно е да изживеете честа смяна на настроението и понякога да реагирате странно и непредсказуемо, но ще се чувствате комфортно да имате възможността да изразявате своята уникална природа. Времето ще бъде изключително подходящо и за оставяне на старите навици в миналото, за да направите място за изграждане на нещо ново, което да ви бъде в по-голяма полза и служба за осъществяването на своите мечти и цели.

Фиксираната звезда Алена, която се намира в деветия градус на знака Рак, ще бъде в непосредствена близост до Луната. Нейната артистична природа ще се изявява най-вече в писмената и устната реч, както и в изкуството на преговорите. Очаква се да се вземат мирни решения относно наболели проблеми, които касаят големи групи от хора. Освен това Алена дава и духовна ориентация с повишен интерес към науките. Ето защо резултатът може да настъпи с новите ваксини, които ще успеят да ни донесат нужното спокойствие и да ни върнат към стария ритъм на живот преди появата на коронавируса.



В резюме може да се заключи, че Пълнолунието в Рак ще сключи секстил с Уран и с това ще донесе много позитивни промени и вълнуващи изживявания в нашия живот. Благотворното влияние на фиксираната звезда Алена ще ни държи в крепко здраве и ще ни направи малко по-богати емоционално и финансово. По всичко личи, че енергията на това Пълнолуние ще подкрепи масовото ваксиниране в Европа, което ще доведе до постепенно отпускане на рестрикциите. Ето защо началото на новата година ще бъде един своеобразен старт на нашето прераждане като общество. Време е да напуснем зоната си на комфорт, да започнем да се срещаме с нови хора и да опитваме нови неща. Особено подходящо е да вдъхнем нов живот на позастинали отношения, както и да разрешим проблеми, които влачим от дълго време насам с нашия партньор или с член от семейството. Пълнолунието в Рак ще действа в синхрон със Слънчевото затъмнение, което се случи на 14-ти декември и ще ни зареди с нужната енергия да започнем нов проект и да поставим високи цели, които да следваме с увереност през следващите две седмици, до Новолунието в Козирог, което ни очаква на 10-ти януари.

Четете още: Преходът на Юпитер и Сатурн във Водолей бележи началото на нова ера за цялото човечество