Автор
Woman.bg

Пълнолуние във Везни - задълбочаване на връзката или начало на нова любов!

Тази работна седмица ще завърши с интригуващо астрологическо събитие – Пълнолуние във Везни.

Пълнолунието ще настъпи точно в 14:12 ч утре, като навлизането на Луната в зодиакалния знак Везни ще предостави възможност за разрешаване на отдавна тлеещи конфликти и ще стимулира предприемането на крачки за преодоляването на проблеми от различно естество.

Когато Пълнолунието попадне във Везни, се засилва желанието на човек за справедливост и постигане на баланс в отношенията. Но това далеч не означава, че реализирането на тези копнежи ще е лесно. Причината е влиянието на двойката Сатурн-Плутон, която е силно динамична и затруднява изпълнението на поставените цели.

Все пак, ако сте си поставили за цел да работите върху баланса във взаимоотношенията с любимия или сте решили да съсредоточите енергията си в подобряване на партньорските отношения като цяло, енергията на пълната Луна във Везни ще ви помогне да го постигнете. Причината е, че този въздушен знак се свързва с взаимоотношенията от всякакъв тип – семейни, романтични, приятелски и служебни, следователно Пълнолунието във Везни ще изиграе роля за подобряване на способността за комуникация и взаимодействие с околните.

Възможни са разнообразни ситуации, чрез които Азът да се стимулира да осъзнае необходимостта от сътрудничество, а също и от умереност в действията и думите. Ако това са уроци, които не сме научили досега, е вероятно чрез общуването си с различни хора през този ден да проумеем, че животът в крайности е излишен. Важно е да разберем, че ситуацията не е нито черна, нито бяла, а има нюанси.

Вероятно е чрез житейски ситуации да се осъществи личностна промяна, свързана с постигането на хармония в поведението, която отново да е от полза за укрепване на партньорските взаимоотношения.

Енергията на Пълнолунието е подходяща за разделяне не само с грешни модели на поведение – като прекалена отстъпчивост или голяма твърдоглавие, които пречат на взаимоотношенията с околните, но за сбогуването с неподходящи хора. Обърнете гръб на партньорите – в личен и в професионален план, които не помагат на вашето развитие като личност, или които са се доказали като токсични хора, изсмукващи енергията ви.

Сега е времето за раздяла с ненужното или пагубното за нашето развитие, за да се разчисти място в живота ни за хора, които да спомогнат за изграждането на едно по-балансирано и хармонично настояще.

Пълнолунието във Везни събужда у човек желание за изясняване на отношенията с партньорите, особено с интимната половинка. Затова е вероятно през този ден да се решите да проведете дълго отлаган разговор, свързан с личните ви взаимоотношения. Но за да бъде той благоприятстван от положителната енергия на периода, трябва да сте готови да погледнете на ситуацията обективно и да поемете отговорност за собствените си действия, а не само да търсите вина у човека насреща.

Енергията на Везните също ще насърчи действия свързани с промяна на статута. Това означава, че е възможно да инициирате разговори за задълбочаване на партньорските отношения или напротив – през деня на Пълнолуние да осъзнаете, че не сте с подходящия за вас човек.