Пълнолуние във Водолей днес: Време е за революция, ето как можете да промените живота си

24 юли 2021 | 08:33
10084
0
снимки: Unsplash
0

На 24 юли, събота, в 05:37ч има Пълнолуние в знак Водолей. Това Пълнолуние ни носи трансформация и реформи. Луната се намира в партньорския сектор на хороскопа на Пълнолунието. Ще подтиква много хора да копнеят и търсят голямата любов, топла прегръдка, която ще предложи увереност, стабилност, сигурност. Нуждата от приятелство нараства и в много случаи може да доведе до взаимоотношения с неподходящи хора, които ви нараняват по пътя. Пълнолунието във Водолей може да донесе нови революционни идеи и настроения. Хората ще се опитват да се измъкнат от всякакъв застой, интелектуален или духовен лабиринт, в който могат да се намират. Склонни по-лесно да освобождават емоциите си поради дребни аргументи дори. Но това трябва да става продуктивно, не агресивно и бунтарски. Излезте от зоната си на комфорт, сприятелете се с нови хора, помагайте на другите доброволно.

По това време Меркурий влиза в тригон с Нептун - Меркурий е рационалният ум и как комуникираме чрез езика, как мислим и учим, как обработваме информацията. Нептун е нашата интуиция, креативност, съпричастност и състрадание, телепатия, психически способности, разбиране за преживяванията на другите. Когато Меркурий и Нептун образуват тригон, разумът и интуитивният ум са в хармония един с друг. С увеличаването на креативността ни и разширяването на нашето въображение, ние ще можем да приемаме много практични решения на проблемите, с които се сблъскваме както самите ние, така и хората около нас. Този аспект ни изпълва с вдъхновение и въображение. Не забравяйте да мечтаете много в следващите дни, защото вярването е половината от успеха. Слушайте вдъхновяваща музика и тя ще повдигне духа ви. Единственото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е тенденцията да се отдалечавате от реалността и да не можете да виждате някои ситуации по реалистичен начин.

жена

Съвети при Пълнолуние
Не трябва да започвате никакви важни дела, да предприемате нови проекти в тази лунна фаза. Като правило резултатите от тях ще бъдат пагубни. Сделките по пълнолуние могат да бъдат отменени в рекордно кратко време или да заплашат с фалит. Също така не се препоръчва да се подготвяте за изпити или да участвате в някаква изследователска дейност. Цялата получена информация просто няма да бъде усвоена и запомнена, а данните и изчисленията в крайна сметка ще се окажат неверни.

Всички парични транзакции трябва да бъдат сведени до минимум. При Пълнолуние не се препоръчва активно да "харчите" пари, да правите много покупки. Само наистина важни придобивки, като закупуване на недвижими имоти или кола, могат да бъдат полезни. В други случаи има много висок риск от парични измами, загуба на пари, закупуване на некачествено или дефектно оборудване, безполезни стоки. Не давайте и не вземайте заеми.

Не правете генерално почистване и не изхвърляйте старите неща. Под въздействието на нестабилен емоционален фон можете да изхвърлите нещо необходимо и полезно.

Не търсете повишение и не искайте увеличение на заплатата сега. Не сменяйте работата или професията си. В крайна сметка такива промени няма да доведат до нищо положително.

Не се занимавайте с тежък физически труд и засилени тренировки. Не опитвайте нови храни, може да получите алергии.

Добре е да се въздържате от прием на алкохол, силен чай, кафе и други тонизиращи напитки, дори билкови. Нервната система вече е много нестабилна, раздразнена и възбудена под въздействието на Пълнолунието. Кофеинът и алкохолът могат да провокират рязък скок на налягането, повишена температура, безсъние и интоксикация на тялото. Освен това махмурлукът при Пълнолуние обикновено е много тежък, мъчителен и продължителен.

Не вземайте силни лекарства, включително психотропни. При Пълнолуние има голям риск. Не се ваксинирайте в това време. Луната отслабва имунната система, така че и най-леката ваксина може да се превърне в сериозно физическо състояние.

пълнолуние

По време на Пълнолуние се увеличава рискът от самолетни катастрофи, пътни инциденти и други злополуки.

Лунният календар предлага следния здравен ритуал при Пълнолуние

За поддържане на здравето, се използва следният ритуал. Провежда се при пълнолуние, когато можете да се включите в лунния поток и да премахнете почти всяка болест. На 16-ти лунен ден, веднага след изгрева на Луната, след пълнолунието, човек трябва да види Луната в откритото пространство на небето, когато изгрява. Застанете с гръб към Луната, наведете се и погледнете Луната между широко разтворените си крака.

Трябва да се кажат следните думи: „Майко Луна, вземи със себе си всичко, което имам в себе си в излишък: соли, подуване, отоци, мазнини, килограми .. и т.н. " Кажете тези думи три пъти, без да откъсвате поглед от Луната. Това е много мощен ритуал.

През първите три дни ще се чувствате така, сякаш нещо се изтегля от вас. Обикновено е много трудно да се види пълнолунието от такова наклонено положение, защото за това е необходимо да бъдете някъде на високо място или на равна земя в голямо открито пространство.

Да видите пълнолунието е голямо щастие. Със сигурност изглежда малко нелепо. Можете да се обърнете с лице към Луната, като стоите изправени, но ефектът ще бъде по-малък, тъй като в поклона енергията се обръща и включва на обратен ход. Но сред много народи подобни практики се запазват от векове и все още съществуват.

Много е добре, ако можете да извършвате този ритуал три месеца подред.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени